Skeleton Crew с Джъд Лоу
Като гледам трейлърите, мисля че от Дрисни този път удариха дъното
Все пак евала на Маймундците. Премиерата е била преди два дни, а еп. 1 вече е качен при тях с добро качество, че даже и със субтитри.
Skeleton Crew с Джъд Лоу
Като гледам трейлърите, мисля че от Дрисни този път удариха дъното
Все пак евала на Маймундците. Премиерата е била преди два дни, а еп. 1 вече е качен при тях с добро качество, че даже и със субтитри.
трейлъра изглежда по-обещаващо от очакваното.
следващият ще е за бебе канала...
но след последното дъно винаги има надежда. та може и това да е.
Бъдете оптимисти!
Винаги може да стане по-лошо!
В Холивуд треска ги тресе, заради идването на Перчемлиев на 20.01.
Особено тези, които подкрепяха Деменцията за изборите - Клуни, Де Ниро и т.н. Даже някои заплашват да напуснат Щатите, като бабите Шер и Стрейзанд.
Същото се отнася и за компании, продуценти и прочие, които от доста години прокламират "новите" ценности.
От сорта на african-american актриса в ролята на Snow White.
Тръмп, естествено е на коренно различно мнение. Та в момента всички са в "творческа" криза и трескаво обръщат резбата.
Първата серия беше трагична. Деца намират космически кораб и го стартират. Не мисля, че ще го гледам.
Американска приказка с епизодичното участие на Кумчо Вълчо, Мишчица-Гризанка и Слони.
За толко пари - толко!
що не са го направили анимационен не знам, като стар трек продижи да кажем.
първите две серии са ок , дори интересни. но нивото е за nickelodeon.
мисля че ще е добър ремейк на оригиналният стар уарс. просто на времето лукас го е било страх да работи с деца и за това люк е тийн който иска да избяга от вкъщи.
по късно си осъществява мечтата със епизод 1 и анакин джуниър, който бяга от вкъщи. сценария не се променя...
сега таргета на дисни е ясен. просто са таргетирали малко по-правилно аудиторията.
филми и серияли се таргетират за деца, ако искаш да гледаш нещо сериозно минаваш на анимация : final space, rick and morty, scavengers reign, star treck lower decks, star trek prodigy въпреки че е супер детско има добър сценарй и идеи. Phanteon беше добро.
андор дано не се изложат, друго няма да има.