Вече няколко филма свалям от Кааза и все един и същ проблем-rnco codec. Пробах да ги пусна на Медия плейър-пак не ще.
Имам Нимо кодек и Xvid.
Тряват ли ми и други? Мерси много за помощта.
Вече няколко филма свалям от Кааза и все един и същ проблем-rnco codec. Пробах да ги пусна на Медия плейър-пак не ще.
Имам Нимо кодек и Xvid.
Тряват ли ми и други? Мерси много за помощта.
кажи кои филми конкретно, защото някои са кодирани с някои странни ужасии []
ами Pirates of the caribean, American wedding. Ама като се пробвах да ги отворя с VirtualDub даде някаква грешка-явно филмите са били скапани.
Не знам дали в Нимо кодек пак-а има ffdshow, но ако няма - опитай
с него, не съм срещал филм, който да не тръгне....
User25, можеш също така и да използваш ACE Mega CoDecS Pack, инсталатора е около 20 МБ, но съдържа всички кодещи които са ти нужни. Съвет, ако ще си го слагаш, по време на инсталцията, прорамата ще ти зададе 2 въпроса: 1. искаш ли да ти пусне анти-вирус програмата си - отговяраш с НЕ и 2. пита те дали да замести всички известни кодеци на компа ти с нейните си -тук даваш ДА. После само си пускаш филмите и се кефиш!!! [:D]
<font face="Tahoma"></font id="Tahoma"><font color="yellow"></font id="yellow">
Ами Братле,най вероятно има6 проблем с XVID,защото точно Карибските...бе6е с Low Motion.А пък за Ace Mega Pack-а,ако си решил да го слагаш,поне си избери само тези които ти трябват,за6тото последният Раск5.93 ка4ва вси4ки кодеци на куде що има Фирми4ки...
Моят съвет е да си сложиш един DivxPro Codec и един по нов Xvid и си сложи в sistem32,после ги запиши в регистрито и толкоз!!!
ами мисля да направя нещо такова-защото както гледам някои филми, изведнъж картината спира да се движи.
хм..това със спирането може и да не ти е от кодека,ами от доста други не6та..ама много зажиси от ма6ината и от оста
абе реших и ги деинсталирах всичките кодеци. сложих си ffdshow и нямам засега проблем да чукна на дърво.