Абе помните ли кой пееше тая песен че трябва да я сваля тука заради един бас ама не знам кой я пей !??? [:D]
Моля ви пичове и мацки HEEEELP ME !!
Абе помните ли кой пееше тая песен че трябва да я сваля тука заради един бас ама не знам кой я пей !??? [:D]
Моля ви пичове и мацки HEEEELP ME !!
Абе забравих да кажа че се пееше за някво " ВОДНО КОЛЕЛО" ама вии ша се сетите !!!
"ДжЕндема" се пише. Тяхна е. Песента се казва "Водно колело".
<u>http://litclub.dir.bg/library/music/jendema.htm</u>
Беше много тъпа песен!
същото бях го написал преди 2-3 часа, ама гледам , че го няма (май е модерирано/администрирано)
добре, че се позабрави вече просташката песен и не ни я пускат вече..
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">ПИФ
<div align="right">оргинално мнение на stoianp</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Може и Еркюл да е [:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Беше много тъпа песен!
същото бях го написал преди 2-3 часа, ама гледам , че го няма (май е модерирано/администрирано)
добре, че се позабрави вече просташката песен и не ни я пускат вече..
<div align="right">оргинално мнение на smarty</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">И правилно е било модерирано - човека пита за конкретни неща, а ти даваш некомпетентни, но за сметка на това категорични оценки. Знаеш ли на тази песен колко бира се е изпила, а-ама, ха!
Пък аз винаги съм си мислил, че е на P.I.F. - може би щото е в тяхната директория.
Какато и да е, извинявам се за грешния отговор и мерси, че ме поправихте
Джендема не е група, а прякор на преподавател от СУ. Песента си я бива - купонджийска е
http://slovoto.org/litvestnik/138/lv0138017.htm
"Джендема" преди всичко е резарват в нашата мила родина:
http://www.vacenter.mobikom.com/jendema.htm
След това е и група, напълно реална и съществуваща, щото си има фенове [:D]
А за прякор на някой си от СУ - може, не знам...
На "Джендема" е, по някаква случайност имам и касетата им. Ако Христо Ботев можеше да чуе текст и на другите им песни (за моргата) би се обърнал в .... Иначе като звучене не е лоша.
Хаха, какъв ПИФ ве, по времето на тази песен младежите от ПИФ са играли на жмичка![]()
Джендема я :-) Другата им фенска песен е Стара градска морга...:-))))) Колкото до това на кого харесва и на кого не.... сигурно ще се повторя:Въпрос на вкус казало кучето и си близнало на едно място:-))))
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">...
Музиката е една от възможностите за диалогизиране със света, при което азът утвърждава и заявява себе си. С избора на музика, която твори или възприема, личността се включва в "диалога на идеите", като съ-поставя "своя" език с тези на другите и преминава и преодолява променливите граници на "аз" и "не-аз".
...</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
...no comment [:D]