Nqkoi da znae link s klavirni klasi4eski izpalneniq ne6to kato LUNNATA SUNATA i drugi takiva nai ve4e na SHOPEN
P.S. Hehe trqbvat mi za baba mi mnogo gi haresva i iska da i napravq edno CD ma ne moa namera takiva pesni4ki pls help!
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">Има бе. На mp3.online.bg има ноктюрни от Шопен както и единият му концерт за пиано в изпълненине на Рубинщайн. Трите части на лунната соната ги има на http://classicmusica.data.bg
А тука аз съм качил един диск на пианиста Аркадий Володос. Има и оригинален запис на концер за пиано на Рахманинов сфирет от Рахманинов. За повече инаформация се свържи с мене по ICQ. Има доста сонати на Бетовен със Кемпф но немога да ги кача щото са ми орязали връзката към фрее сърварите. Иначе ако търсиш нещо конкретно пишеше пипи във форум класическа музика във дир.бг. Там има един пианист който има всичко но не винаги качва в нета.
Аве ти си бил от Варна. Черпиш бира и ти записвам каквото искаш. Днеска се сдобих със диск на Святослав Рихтер. Такаче за по бира две ти записвам каквот кажеш.
Отиваш на този адрес и точиш всичко що е музика, не е много но поне е качесвтено. Особено директориъа Акрадий Володос. arenabg.com я за*би. Там музика много но не е качесвтена като изпълненние.