Имам питане...
Чесно казано не съм попадал... Повечето музиканти които познавам (класическите де) са на Вие с компютрите.
За какви музиканти? Аз знам единствено форума класическа музика на clubs.dir.bg Има и музиканти които да на ти с компютъра.
Какви музиканти ли? Ами поне да знаят какви VST да използват, защото въпроса ми е точно такъв. Всъщност ме интересува с какви елементарни ефекти (като хоруси и т.н.) мога да си направя fretless звук за баса. Или може би трябва нарочен ефект. Не знам на какъв принцип се постига.
Хм.. фретлесс? За сефте го чувам това. Какво точно имаш предвид? Обясни. Да не е онова дето блядовете му викаха Бас гитара жесткая атака:-))))) Сериозно говоря. В смисъл метално звучене с пик и рязък спад след това. Някои Бас бустер му викаха. Ако е това, аналогов режекторен филтър май правехме преди години. Сега с тая цифрова техника сигурно е много по лесно. Или говориш за нещо фазоизвъртащо щото хоруса е такова...
По-скоро обратното. звука се смекчава и почва да гони звука на контрабас. Фретлес=без прагчета
Kajete mi nqkoi i dr sait za tegleni na mp3 pls