Заслужава ли си покупката на плеъра Elite PV390X(ZoranVaddis) или някой друг с MTK?Моля кажете предимства на единия и другия чип.
Заслужава ли си покупката на плеъра Elite PV390X(ZoranVaddis) или някой друг с MTK?Моля кажете предимства на единия и другия чип.
MTK.
Но най-добре просто попрочети темите тук за DVD - има МНОГО изписано
Еми точно защото изчетох всичко написано за PV390X(точно това написах в търсачката)се оказа,че няма нищо конкретно написано.Въпроса беше с какво MTK превъзхожда Zorran Vaddis чипа-разчитам на хора които са направили пълни тестове,а не информация от интернет и бла бла....
Факти,достойнства,тестови сравнения,софтуерен ъпдейт.
@dindo
MTK дава възможност за сравнително лесно препрограмиране - по мои впечатления, сравнително малко производители пускат бързо, ако въбще пуснат, нови firmware-и /това на български не знам как се превежда/ с оправени недостатъци - за повечето уреди това го правят ентусиасти. Обикновено производителите предпочитат да направят `нов` продукт :knuppel2:
Колкото до качество на образа - виждал съм доста player-и с мисля общо 4 различни марки чипове - не установявам съществена разлика, която да отдам на чипа!
Обаче за мен и аудио колони, които приятелчета определят като малко под средното, звучат достатъчно добре, а и Форд-овете ги смятам за коли...
Двата чипа са горе долу с еднакви възможности, пълните им възможности си ги знаят само производителите. От гледна точка на ъпдейтите просто са смешни всякакви сравнения, Zoran просто не пускат такива, докато при MTK могат да се ползват и чужди ъпдейти, а и доста да се пипа във фирмуера.
Платформата с МТК е много по-гъвкава, ако си харесал pv390x само заради дизайна то си напът да извършиш голяма глупост купувайки си го!
Поздрави!
Ок благодаря на всички взели отношение по темата.Вече купих pv390x