Отговор: Media Player Western Digital TV™ Live HD (WDTV2)
Колеги, някой може ли да го потвърди това и да каже защо се получавa
имам вързан един Denon, през стерео вход към WD, а през HDMI отива към ТВ-то
настройката на звука е Stereo
До преди няколко дена ползвах Sony v4500, сега на W650 се появи проблем
на филми с DTS ако ми е включен звука на ТВ-то или само Денона нещата са ок
ако включа и двете, се получава странен ефект като ехтене, все едно гледаш в празно помещение
Спирането на който и да е от двата аудио изхода оправя нещата -
подозирам, че старият ми ТВ не е поддържал DTS, този може би поддържа и става някакво мазане
Имах преди време разговор със съпорта на WD, звук се подава и на HDMI и на стереото, когато имаме downsample към stereo и няма как да се спре, дори и с ъпдейтнатите фърмуери.
Интересно е, дали ефектът на ехтенето може да се получи от някакво малко закъснение между двата източника- Денона - ТВ-то?
Интересно е, дали ефектът на ехтенето може да се получи от някакво малко закъснение между двата източника- Денона - ТВ-то?
ДА имал съм същият проблем понеже звукът от стерео изходът на WD излиза с малко закъснение спрямо HDMI изходът.
Цитат:
Първоначално публикувано от
yavorvm
Колеги, някой може ли да го потвърди това и да каже защо се получавa
имам вързан един Denon, през стерео вход към WD, а през HDMI отива към ТВ-то
настройката на звука е Stereo
До преди няколко дена ползвах Sony v4500, сега на W650 се появи проблем
на филми с DTS ако ми е включен звука на ТВ-то или само Денона нещата са ок
ако включа и двете, се получава странен ефект като ехтене, все едно гледаш в празно помещение
Спирането на който и да е от двата аудио изхода оправя нещата -
подозирам, че старият ми ТВ не е поддържал DTS, този може би поддържа и става някакво мазане
Имах преди време разговор със съпорта на WD, звук се подава и на HDMI и на стереото, когато имаме downsample към stereo и няма как да се спре, дори и с ъпдейтнатите фърмуери.
защо не пробваш следната схема /при мен и при мои приятели работи перфектно/ - МР -> AVR -> TV и за свързване се ползва САМО HDMI кабел. Забравяш за стерео кабели и всичко ще е наред.
п.п. аз също съм със Western Digital TV™ Live HD и минава през AVR Pioneer към TV-то.
Отговор: Media Player - Western Digital WD TV HD
Привет на всички :) Моля за помощ! Неотдавна купих WD TV Play с WiFi и всичко работи перфектно - с нета има връзка, плейва си всички файлове дето са написани че плейва, че и титрите си вървят. В момента в който се опитах да споделя папка от лаптопа се започнаха проблемите и нестава и нестава.. По всичко, което изгледах и изчетох е лесно и би трябвало да стане с 2 кликвания на мишката но не. Моля за някакви идеи! С windows 7 съм ако има някакво значение.. . Устройствата се виждат в мрежата, т.е. на лаптопа ми се почвява в мрежата WD-а, но споделената папка не иска да ми се покаже на телевизора.
Отговор: Media Player - Western Digital WD TV HD
Здравейте, вчера взех този плеър, но имам проблем, не мога да подкарам субтитрите. Вързан е към рутера, в мрежата имам и WD My cloud. Вижда си филмите от него плейва си и тн, обаче няма субтитри. Дайте съвет как да ги подкарам?
Цитат:
krassendeltchev
Здравейте, вчера взех този плеър, но имам проблем, не мога да подкарам субтитрите. Вързан е към рутера, в мрежата имам и WD My cloud. Вижда си филмите от него плейва си и тн, обаче няма субтитри. Дайте съвет как да ги подкарам?
subtitles default - on в settings
- - - - - - - - - -
Колеги, след последния firmware update не ми eject-ва дисковете, и забива да се върти иконката. След около 15-20 мин спира и мога да изгася плеъра.
Но като го пусна, дискът не се сканира въобще и го няма като устройство
Ако го извадя от контакта тръгва след това
Нямам отворение мрежови сесии към него (дискът е шернат в мрежата)
Ако се опитам да го изгася директно после пак не го чете
- - - - - - - - - -
Цитат:
geordano69
защо не пробваш следната схема /при мен и при мои приятели работи перфектно/ - МР -> AVR -> TV и за свързване се ползва САМО HDMI кабел. Забравяш за стерео кабели и всичко ще е наред.
п.п. аз също съм със Western Digital TV™ Live HD и минава през AVR Pioneer към TV-то.
Нямам оптични входове, нито ХДМИ, ползвам един Denon RCD , който има и тунер , и флашки плейва.
Уникален звук вади, и е малък, няма да го сменям
Цитат:
yavorvm
subtitles default - on в settings
Колега сериозно ли!
Всичко е пуснато, енкодинга е на кирилица и субтитрите са в srt. проблема е че не се виждат по мрежата от медия сървъра на WD MY Cloud, само филма се вижда.
Успях да ги подкарам само ако избера папките през windows share опцията, което не е най добрия вариант (някой по големи филми на моменти се случва да се замисли за 1-2 сек). Въпросът ми е имали друг вариант?
krassendeltchev, опитайте фирмуеъра на B-Rad. Ще останете доволен.
Здравейте, наскоро сложих последния фирмуеър и машинката започна да забива през 30 мин. и да се рестартва дори сама. Явно не може да се върне и към предна версия. Мога ли да я спася по някакъв начин? Може ли да се сложи фирмуеъра на B-Rad и от къде и как? Или ще се наложи да вземам по-ново поколение WD Player :(
Помощ WD TV LIVE- WD TV LIVE STREAM windows share
Здравейте,имам и двата плеъра,и след като изчетох всичко възможно, и пробвах какво ли не така и не можах да подкарам network share и на двата! Моля за помощ. И двата не виждат share папките.
Благаодаря, ще се пробвам да го сменя, дано се оправи :)