Re:Media Player Western Digital TV™ Live HD (WDTV2)
здравейте оправих си плеъра преинсталирах и смених от 1ви лан на 4ти лан на рутера също беше забранен достъпа до плеъра.сега настройвам плеъра някой ако си е играл и има най-добрите настроики да ги напише.също ме интересува как да направя като гледам от плеъра нещо в нета да го изкарва на най-високата резолюция която е качено клипчето.
Отговор: Media Player Western Digital TV™ Live HD (WDTV2)
Здравейте, вчера ми изкара нов фърмуеър на устройството, който аз охотно инсталирах. В момента забелязвам леко забавяне при зареждането на филмите. Някой да може да сподели наблюдения?
Цитат:
Първоначално публикувано от
regned
Здравейте, вчера ми изкара нов фърмуеър на устройството, който аз охотно инсталирах. В момента забелязвам леко забавяне при зареждането на филмите. Някой да може да сподели наблюдения?
Да, с новия фирмуеър е по-зле възпроизвеждането, а когато е по мрежа си е направо приключение. Вероятно нещо са омазали SAMBA протокола, защото и поддържания битрейт през него е силно занижен. Аз лично тутакси префлашнах с последния фирм на b-rad. Очарователно! SAMBA-та му просто хвърчи (е, като за SAMBA, де)! Освен това има възможност за задаване на размер на субтитрите 42 (от webui се настройва), че 40 ми бяха малко дребни, пък 44 са огромни. Освен това може да ги смъква (надписите) до по-ниско ниво по екрана и има много други благинки. Общо взето новия официален (че и всички останали официални) фирмуеър е ... Сега и аз ако може да попитам нещо запознатите с b-rad за WD TV Live - не можах да установя NFS клиента само чрез .mounts - файла ли се активира и трябва ли за целта да има постоянно включен носител, който да съдържа въпросния файл към някое от USB-тата, или има алтернативен метод?
Отговор: Re:Media Player - Western Digital WD TV HD
Привет на всички имам следното питане ,пускам през WD TV LIVE филм който е блурей-ремукс 31гб. с резолюция 1920х1080 като очаквам че на телевизорът ми който е full hd ще изпълни екрана изцяло в формат 16:9 но ето какво се получава някои сцени вървят на цял екран а други с черни черти отгоре и отдолу без да променям настройки нито по телевизора нито по плеъра и без да спирам филма дори , просто един дубъл е на цял екран а следващият е с ленти.Подобен проблем имам и с друг филм който също е блурей-ремукс пак с резолюция 1920х1080 ,а той пък излиза само с ленти отгоре и отдолу. Настройката на плеъра ми е 1080р 50hz през HDMI ,аз ли бъркам нещо кабелът ли е проблем или просто съм неинформиран да не кажа тъп.:029:.Благодаря предварително на всички отзовали се.
Излезна нов фирм някой да го е пробвал?
След опита ми с предния, и последващото даунгрейдване, този път не посмях. Ако някой е, да сподели! ;)
Държи се добре, сравнено с предишния фърмуеар.Иначе е упоменато , че връщане към стара версия може да убие плейъра .Така , че внимание!
бля, единственото което ме подтиква към ъпдейт е добавената поддръжка да може да се управлява от iphone или андроид
Някой друг да сподели как е последният фирм.
Отговор: Media Player - Western Digital WD TV HD
Някой би ли помогнал с информация дали WD TV HD ( версия 1 ) работи коректно с 2 терабайта външен хард диск?
здравейте, имам WD HD TV Gen 1.
Въпроса ми е дали мога да му сложа по висока версия от 1.03.01
Ако сложа на Gen 2 Firmware - 1.01.77 ще стане ли нещо или не?
По-добре не опитвай :cool:
Здравейте, имам WDlive ползва се за гледане по Lan но след последния ъпдейт (1.06.43) си е цяло приключение гледането с него. Може ли да се ъпдейтне софтуерът му с такъв на B-rad и ако може кажете как (защото четох че има вероятност да се убие плеърът)
Отговор: Re:WD TV LIVE HUB
''За мен не е проблем, все пак обикновено вечер го изключвам от копчето на уреда, тоест изцяло''
Здравей,как става това цялостно изключване на WD TV Live Hub?
Колеги, споделете с кой фърм си ползвате мъниците?
Аз се чудя дали да го ъпдейтвам, че много ми липсва сякаш опцията да го контролирам от дистанционното на телефона (през лан-а). Някой от моднатите фърмове има ли тая опция и да е стабилен?