Искам да споделя някои впечатления от Xtreamer Pro, от хубавите неща е относително бързото скролиране по папките, което беше доста бавно при WD TV, качеството на аудио сигнала е доста по-добро в сравнение с WD TV, говоря за оптичен изход. Като възпроизвеждане на видео сигнала нямам забележки, до сега не е имало файл, който да откаже да възпроизведе. Имам големи забележки към изображението от фотографии, също има проблем с просвирването на DTS audio CD през оптичният изход, при положение, че филмите с DTS си вървят без проблем. Модераторите по точно един от модераторите на форума се държи като български милиционер от средата на 80-те. Няма никакво желание за сътрудничество, може да видите колко теми са закрити и неможеш да го надговориш, разбирай надпишеш...
С две думи съм доволен, но съм сигурен, че устрийството има голям потенциал с лоша подръжка, поддържа USB CD но немогат да направят gapless audio playback, което според мен е доста смешно. Всеки евтин CD го има!
Според мен iXtreamer е само за хора, които много държат на iPhone или iPad, възможностите му са по слаби в сравнение с Xtreamer Pro. Пазара на подобни устройства се развива доста динамично и се появяват доста интересни предложения, също не е за подценяване покупката на net-top и връзването му към телевизора през HDMI, така със сигурност ще може да просвирите всичко, което ви е необходимо!
Успех!