В такъв случай ти трябва Diva FullHD media center.За около 260лв.В него има място за диск,но цената е Х2
Преглед за печат
В такъв случай ти трябва Diva FullHD media center.За около 260лв.В него има място за диск,но цената е Х2
За толкова пари няма да намериш по добро така ,че ти си човека.
А за софтоера да кажа ,че когато гледаш с по старите версии за теви не се сещам как се държеше но забиват на фул хд.
Колко пари е сега този модел?
Нов май няма откъде да се закупи в България в момента. :) Аз продавам моя - мисля да ъпгрейдвам. Някой ако има интерес, имам тема в съответния раздел. :)
Един нов фърмуер http://file.bg/c69621aCscS . Има някои пипнати неща по иконките на бутоните ,но други подробности не мога да дам и ще е добре ,който иска да си го тества ,дали ще му допадне! :Google:
П.С. Забелязах ,че при превъртане на филм ,субовете се изключват и трябва отново да се активира функцията за показването им !
От малко повече от седмица съм с него държи се добре даже бях писал дали някои го иска да го пусна в форума но никои не прояви интерес,а го сложих защото пишеше ,че има нови неща от рода на ютюб но няма такова нещо но пък наистина има малка промяна в иконките но липсва подръжка на айпод,айфон....
И аз го пробвах, много съм доволен. Работи стабилно. Фона на интерфейса е черен. Сменени са иконките и на командите стоп, пауза, превъртане и други. Сега изглеждат като триизмерни и много по-добре като цяло.
П.П. За сега оставам с него докато не излезе нещо по-добро от него.
Шрифтът на субтитрите хубав ли е?Някои версии имат много странно "Л",с прекалено завито ченгелче.И показва ли символи от сорта на <i>,<b> и разни подобни?Иначе черния интерфейс е хубав.
В Астонския 1.9 beta 2 са писали че е оправен проблема с некоректните символи.Не съм го пробвал обаче.Цитат:
Първоначално публикувано от eka
Пробвах 1.9.7.Субтитрите не са коригирани:изобразява <i>,<b> и "Л"-то е грозно.Интерфейса е черен.Само OSD е променено.Не е зелено на черен фон,а са светлосини.Така че според мен 1.8.1 за сега е най-добре.
И аз пробвах 1.9.7. Много е зле. При превъртане субтитрите изчезват и трябва ръчно да се включват всеки път. Липсва полезното за мен жълто бутонче за смяна на звука още от превюто и трябва почти на всеки филм да се минава през настройките. Като нещо положително за него е по-бързото превъртане. Според мен не става. Пуснах един филм и на 2-та минута се отказах и качих обратно 1.7.5.
Някой знае ли по-нов фърмуер от 1.7.5 с промяна на звука с жълтия или друг бутон? Това май беше модификация само на Astone.
На сървара на производителя ftp.zintech.com.tw отдавна няма нищо ново. 1.7.7 е последното от 28.02.2010. Всички остали са доработка на ОЕМ клиентите. От доработените "tevii.com_M500_1.8.1" се държи най-добре. И шрифта е добре. Само някой от знаещите да промени сивото в бяло на субтитрите и ще е идиално.
Харесах плеара като възможности и цена
Мога да купя ето този
Brite-View BV-5005HD "CinemaTube"
Проблема ми е че е за американския пазар и не знам дали има кирилизирани субтитри
Ако някои има информация за този пляар нека да сподели
Иначе и двата плеара са с един и същ чипсет - Realtek 1073D
http://www.amazon.com/Brite-View-BV-...8357941&sr=1-2
ЩОМ ТИ ХАРЕСВА ВЗИМАЙ...
На вниманието на eka :
Новина. На сървара на производителя ftp.zintech.com.tw фърмуера 1.7.7 е заменен с 1.7.7а - Това е 1.7.7 с чисто бели субтитри Arial шрифт - като на "tevii.com_M500_1.8.1" и без артифакти от рода на <i>,<b>. За сървара - user name: firmware; pass: firmware. Аз приключих с експериментите.