Lazarus, извинявам се за офтопа, а при Дюна как е?
Преглед за печат
Lazarus, извинявам се за офтопа, а при Дюна как е?
При Dune са добавили някакви руски интернет телевизии /не съм ги и пускал/.
ivi.ru
Kartina.TV
russia.ru
Иначе Dune има и сравнително добре работещ Web Browser, с който може би ще тръгнат сайтовете на онлайн телевизии.
За мен гледането на някакъв стрийминг на телевизия с потресаваща компресия и ниска резолюция не е приоритет.
Принципно, на A-100 още съм правил опити да подкарам някои БГ онлайн телевизии и някои вървяха. Просто трябваше да се добавят ръчно адресите.
Само на мен ли ми се струва, че сега като има А210 с метална кутия и пълни блурей менюта C200 напълно загубва конкурентоспособност?
Има нещо вярно , но не е точно така ! Аз лично никога не съм ползвал пълните блу-рей менюта , просто не ми са нужни !
Повече ме интересува гледането на филми и слушането на музика от твърдия диск на компютъра по LAN, а не от вграден в устройството, затова питам.
Това повечето плеъри с мрежа го могат , къде по-добре , къде не , но вградения диск в плеъра си има предимство - то и затова този модел е така конструиран ! Ако си сваляш музика и филми директно на вградения диск , не ти е нужен компютър иначе може да си вземеш някой по-евтин плеър от Пуканката !
Да могат го, но до макс 40 Mbps, след което сече. Май само тези две марки го могат повече.Мисълта ми е и за NAS включен по LAN или USB.
И това е вярно , но и затова цените им са високи , особено на Дюн-а ! Иначе има и други плеъри с този чип на Сигма с подобни възможности , но не са популярни у нас ! За нормални филми , този битрейд е напълно достатъчен ! Какво смяташ да гледаш , че това не ти стига ? Все пак ако ги нямаше тракерите , какво щеше да си купиш ???
Досега нямам филм, който да ми насича от NAS-a, който е почти най-евтиния възможен. Става дума и за А-200 и за Dune Base.
Там е въпросът, от 3 месеца това се питам и не мога да реша все още.
Знам , че не е тук мястото да те питам , но колко често смяташ да ползваш такъв плеър и дали е обосновано да си купуваш скъп такъв , ако няма да го ползваш ежедневно ? Всеки иска най-доброто , то е разбираемо , но после при употребата му възникват въпроси , дали не се изхвърлих малко с такава покупка ? Пазара на тези плеъри е толкова динамичен , че утре като излезе нещо ново / примерно плеъри с чип на Интел / и по-добро , да не съжаляваш ! И още нещо - имаш ли такъв плеър или това ще ти е първата покупка на такъв ?
Имам Дива ХД Бокс, ползва се ежедневно.Казах, че се интересувам от Пуканката заради мрежовите му възможности и не на последно място от поддръжката на аудио и видео.Смятам да го вържа към ресивер.А и имам 2 ТВ.
civica, а не е ли по-изгодно да си купиш нещо, което доказано работи вместо да сменяваш плеъри всеки път като излезне нещо с поредния чип?
При положение, че скоро нещо по-тежко от BD няма да излезне, а вече има поне 5-6 плеъра на пазара, които се справят перфектно с този формат /включително по мрежата, защо да чакам нов чип? За 3D? Може, ако те влече, но и сегашните пускат 3D рипове.
Съгласен съм , но не си ме разбрал правилно ! Имах съвсем друго впредвид ! Да , 3D е много модерно напоследък и все иска , но мен засега не ме вълнува , за в бъдеще може би !
Carp , в такъв случай си вземи А-210 !
За 3Д нямам претенции, нямам такъв телевизор.Просто презумцията за този плеър беше, че поддържа всичко, по-евтин е от Дюна, а и новите Риалтек процесори все още не се справят толково добре по мрежа.Това е.Попих само заради противоречивата информация в Нета.