Re:Media Player Popcorn Hour A-200
Първо трябва да се появи 8910, а засега се чува, че е отложен за края на първото, началото на второто тримесечие на 2012. След това трябва известно време за програмирането на фирмуеъра, което не е лесна работа, както знаят всички собственици на NMT плейъри и после, евентуално кой знае... може и да е C-400! :)
Виж това ...чакат го до средата на 2012... изглежда рерфектно и характера ще е най - най !?!?
Любопитно наште нора от НМТ какво ще измислят и дали това не обезсмисля А300 !?
http://www.mediasmartserver.net/2011...s-dune-hd-pro/
Цитат:
Първоначално публикувано от Fata
Естествено че обезсмисля А-300,ако имаш 2000 евро ей така да си го купиш и още поне 10 000 вложени в ресивър, тонколони, кабели, проектор или тв за да разбереш какво си си купил.Виж поне за какво става въпрос преди да спамиш излишно.А-300 цена 219$ :RTFM:
Иде реч за хай-тех, за най-енд и прочие. За това как трябва да изглежда нещо с 8910... не коментираме цената сега!? А и тя ще е около тази сумо в лева а не евро... чети внимателно...
Ако кажеш че и дизайна не е перфектен, ще е грехота....
icogen, ако видиш техниката в подписа на Fata, ще видиш, че хич не е лоша и заслужава подобен плеър.
Аз лично не смятам, че този плеър ще види бял свят в този си вид. Лично аз бих заложил на Oppo за Blu-ray и музика, а за филмите нещо като А-300 да кажем. Тия неща 5 в 1 никога не са работели като хората.
Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
icogen, ако видиш техниката в подписа на Fata, ще видиш, че хич не е лоша и заслужава подобен плеър.
Аз лично не смятам, че този плеър ще види бял свят в този си вид. Лично аз бих заложил на Oppo за Blu-ray и музика, а за филмите нещо като А-300 да кажем. Тия неща 5 в 1 никога не са работели като хората.
Още преди да пиша видях техниката с която разполага, наистина сериозни компоненти всичките съм ги виждал и чувал без ресивъра, не се сещам за този модел, да не е AVR- 2700 .Затова писах защото е безсмислено да се купува подобен плеър след като за същите пари може да сe вземе по оптимална конфигурация, като тази която си предложил примерно, а дюна ако имаш излишни кинти въпреки че няма голям смисъл от него.За сега е само концептуален модел но ако го пуснат в продажба единствената му цел ще е да показва какво могат технологично да направят от компанията т.е. с цел фукня не за печалба и след 4-5 години това ще е средния клас плеъри, всички по сериозни производители имат подобна политика.А пък ако разполагаш с достатъчно средства не виждам смисъл въобще от мултимедиен плеър след като можеш да си купуваш музиката и филмите и да не се занимаваш с глупости.Между другото точно това с Oppo-то и А-300 и на мен ми беше идеята да го дам като по-добро предложение ама беше късно и ме домързя да пиша, а и за музика все пак има нужда и от един качествен CD плеър колкото и добри отзиви да има за Орро и че DAC-а му бил добър.
Колкото и пари да имаш варианта с купуване на филмите на дискове и без HD плеър не е изпълним. Става ако гледаш 2-3 филма месечно и то само комерсиални, хитови заглавия. Огромна част от фимите не излизат в България на Blu-ray, а невинаги чуждите имат субтитри.
Oppo-то набива бая скъпи CD плеъри между другото. Ако е някаква много висок клас стерео система CD-то е задължително, но за подобна техника е без конкурент, привсе че има и BD.
Иначе и аз не възлагам много на този High End Dune модел.
Кои модел на ОРРО то да взема и как да ги навържа ... ресивъра няма ли да е излиши при тази конфиг!? Благодаря за професиналните мнения. За мен са много ценни...
Oppo си е чист Blu-ray плеър с малко повече възможности и аудиофилски хардуер. Той няма как да ти замести ресийвъра изцяло - все пак ти е нужен усилвател. Хубава машина е, но само ако планираш да го ползваш като CD/DVD/BD плеър. Ако ще пускаш нещата си от файлове и нямаш добра колекция с дискове е малко излишен.
Popcorn Hour Popbox V8 - каква е разликата във възможностите м/у него и Popcorn Hour A-200/210? Благодаря предварително. :rolleyes:
ей тоя по мяса http://reset.bg/catalog/16/1609/1609013/ :yikes
не е добре сега да се купуват хардове че бая поскъпнаха след няколко месеца пак ще се нормализира цената
Да де ама на мен ми трябва сега ,пък и този който съм цитирал цената е по приемлива другите са по 400-600лв. което е безумие .
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1320910550[/time]_________________________________________________
И в краина сметка мога ли да сложа кои да е хард или трябва да гледам нещо по специално отворен съм за предложения.
@digital11, да не би да си поръчал А300?
http://www.networkedmediatank.com/wi...tibility_Lists
Това е листа със съвместимости за а-300. По разбираеми причини все още не е много пълен.