Re: Отговор: Re: Отговор: Media Player Diva Full HD Premium 3D (RTD1186DD-3D)
Цитат:
Първоначално публикувано от
baibro
:D навреме е, аз като питам, чакам за отговор. Само не разбрах дали се предполага, че проблемите които изредих ще се решат... Явно няма данни. Ще го направя както ме инструктира и ще докладвам :rockon:
Ако имаш достатъчно време пробвай и трите. Фърма от Egreat R6S е стоков, т.е. не очаквай много, фърмуерите на IconBIT са доработени и там има много интернет приложения, а при този на EvaVision както четох на сайта им също е доработен, добавили са някои техни неща (включително раздел за възрастни), НО за да се ползват от друг плеър трябва да се плати лиценз 35$ - става от сайта им. Все пак очаквам подробно описание.
P.S. Опитай същите неща, които ти създават ядове със стоковия фърм
Отговор: Re: Отговор: Re: Отговор: Media Player Diva Full HD Premium 3D (RTD1186DD-3D)
Само едно уточнение, дали ще мога да използвам 7zip за заместването или само с Total commander може да се направи?
Отговор: Media Player Diva Full HD Premium 3D (RTD1186DD-3D)
здравейте, на вас работи ли YOU TUBE XL ,аз съм с Diva Premium 3D v10.1.2 r10165 (17.04.2013) и има проблем
Re: Отговор: Re: Отговор: Re: Отговор: Media Player Diva Full HD Premium 3D (RTD1186DD-3D)
Цитат:
baibro
Само едно уточнение, дали ще мога да използвам 7zip за заместването или само с Total commander може да се направи?
Правил съм го само с Total Commander-а. Преди това преименуваш *.img в *.tar След заместването отново го правиш *.img
- - - - - - - - - -
Цитат:
ceco7
здравейте, на вас работи ли YOU TUBE XL ,аз съм с Diva Premium 3D v10.1.2 r10165 (17.04.2013) и има проблем
В руските форуми бях чел че ще го спират - ДА наистина не работи, но пък ми работи Youtube HD перфектно!
Отговор: Media Player DIVA Full HD (RTD1073DD/DD+)/ FAQ в 1-ви пост - част 2
Привет съфоромци :) да попитам тези с последният фирм на колегата litoff имат ли проблем с тубата, при мен вече не работи да не би да я кодираха отново?
Благодаря и весел уикенд.
При мен работи. Кое не работи при тебе?
Колега Кикирики,пробвах един вариант с качването на обикновени суб. на филма.Стана,но филмът беше OU,а не SBS.Когато е SBS,сyбтитрите се разливат в двата края на екрана.Може ли да има някакъв начин да ги пригодим и за SBS?
Пробвах какво ли не вкючително и 3 различни фърмуера на Digma,Mele и IconBit и пак същата работа има субтитри до 1 ч. и 11 минути.Така че ми писна и реших да се обадя до сервиза на Дигитален свят.Същите суб. през USBто на телевизора вървят до края на филма така че според мен проблема не е в субтитрите.
пробвай с "user" , pass "123"
Цитат:
litoff
При мен работи. Кое не работи при тебе?
Привет колега: Ами тубата зарежда клиповете но неможе да плейне нищо, просто дава грешка "can`t play media file" кратко и ясно. :(
Това е последният фирм който ползвам: Mod12Firmware_PV76120_v8.5.4.r8755_European
След подробен тест се оказа че от интернет екстрите не плейва никакви видео файлове в интерент не само от тубата, някви предположения?
Ако преинсталирам фирма на ново дали ще да има ефект?
Благодаря предварително.
Тези фърмуера как се инсталират и от каде да ги дръпна?
Цитат:
adobe
Привет колега: Ами тубата зарежда клиповете но неможе да плейне нищо, просто дава грешка "can`t play media file" кратко и ясно. :(
Това е последният фирм който ползвам:
Mod12Firmware_PV76120_v8.5.4.r8755_European
След подробен тест се оказа че от интернет екстрите не плейва никакви видео файлове в интерент не само от тубата, някви предположения?
Ако преинсталирам фирма на ново дали ще да има ефект?
Благодаря предварително.
Опитай с преинсталация. Проблема е някъде при теб.
Отговор: Re: Отговор: Re: Отговор: Media Player Diva Full HD Premium 3D (RTD1186DD-3D)
Цитат:
ra6o74
Ако имаш достатъчно време пробвай и трите. Фърма от Egreat R6S е стоков, т.е. не очаквай много, фърмуерите на IconBIT са доработени и там има много интернет приложения, а при този на EvaVision както четох на сайта им също е доработен, добавили са някои техни неща (включително раздел за възрастни), НО за да се ползват от друг плеър трябва да се плати лиценз 35$ - става от сайта им. Все пак очаквам подробно описание.
P.S. Опитай същите неща, които ти създават ядове със стоковия фърм
Ок, да докладвам какво стана с тестовете за промяна на фърм на Diva Premium v.2:
1. Ако някой се опитва да замести install_a & bootloader със 7zip да спре.
2. Egreat R6S три дни се опитвам да го дръпна от фтп-то без успех, пуска малко и дропи.
3. IconBit устройството има дистанционно с друга подредба, тоест греда
4. EvaVision като цяло най-добре изглежда, и пасва.... обаче... в момента нямам излишни $ 35 :029:, така че се върнах на стока на топдиджитъл...
Цитат:
krasimladeja
А да попитам,някой срещал ли е фърм със черна лента зад субтитрите?Преди време питах на зад във темата, казаха ми за този -
Flashstrong IPTV MOD5405-V5 (SDK3.X) - 28.04.201 от първата страница на темата но не се вижда/ поне за мен/ така добре/.Та ако някой знае нещо по въпроса ще съм много благодарен да сподели и да ме насочи към фирм с по високо изразена outline на субтитрите или черна лента зад тях
А нещо по моя въпрос?
Re: Отговор: Re: Отговор: Re: Отговор: Media Player Diva Full HD Premium 3D (RTD1186DD-3D)
Цитат:
baibro
Ок, да докладвам какво стана с тестовете за промяна на фърм на Diva Premium v.2:
1. Ако някой се опитва да замести install_a & bootloader със 7zip да спре.
2. Egreat R6S три дни се опитвам да го дръпна от фтп-то без успех, пуска малко и дропи.
3. IconBit устройството има дистанционно с друга подредба, тоест греда
4. EvaVision като цяло най-добре изглежда, и пасва.... обаче... в момента нямам излишни $ 35 :029:, така че се върнах на стока на топдиджитъл...
Добре! Радвам се че все пак си опитал.
След малко като ги кача, ще дам линкове за Egreat R6S последния стоков фърм, с подменени install_a и bootloader.tar файлове, също и за фърма на EvaVision (въпросните файлове също са подменени) и линк за един кастъм фърм правен за Egreat R6S. В този кастъм фърм няма bootloader.tar, configure.xml не презаписва нищо и понеже нямам Дива в.2 не мога да го пробвам, но май е променен install_a файла за това не съм го замествал. Най-много да каже correct_id, т.е. няма да се инсталира, но се съмнявам. Ако имаш време опитай тези на Egreat, а тези, които могат да си позволят 35$ (ЕДНОКРАТНО - купува се код за активация) за услугите на EvaVision да тестват и него. При него всичко, касаещо домашната мрежа и самия плеър си работят. Не работи онлайн ъпдейта и някои техни онлайн приложения.
Ето и самите линкове:
1. Egreat R6S: http://d-h.st/fSD
2. Egreat R6S кастъм: http://d-h.st/i1f
3. EvaVision: http://d-h.st/yu4
P.S. Още веднъж да кажа. че нямам в.2 на Дива и не мога да пробвам фърмовете, но са безопасни - нищо не презаписват, нищо не променят.