Резултати от 1 до 3 от общо 3

Meteorit HDMI-Multimedia-&Internet-TV-Box MMB-322.HDTV Android2.2/WLAN

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Meteorit HDMI-Multimedia-&Internet-TV-Box MMB-322.HDTV Android2.2/WLAN

Харесъл съм си този ХД плеър ето и сайта им: http://www.pearl.de/a-PX1534-1600.shtml
    Намрирам се в Германия но скоро ще се прибирам и се двоумя дали да си го закупя! Някой има ли някакви впечетления и най-вече дали чете БГ субтитри? Изобщо някой има ли го за да сподели мненние... Благодаря Ви предварително!

п.с. Всъщност приемам предложениия какъв ХД плеър да си взема от тук докато съм! Изисквания ми са да чете кирилица субтитри и ХД филми (предполагам всичките формати,контейнери, блу-рей) , както FLAC и голямата ми снимкова колекция на детето!

едит: Ако някой има отзиви и ето още нещо което ми допадна повече: http://www.fantec.de/html/de/4/artId...0/article.html
    Заслужава ли си? Благодаря Ви!

2.  

3. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

Re:Meteorit HDMI-Multimedia-&Internet-TV-Box MMB-322.HDTV Android2.2/WLAN

С този "Meteorit" да не изгориш като метеорит ;-) Моето мнение е, че най-добре да имаш популярна марка устройство или негов клонинг, за да си по-спокоен после за софтуерната му поддръжка. Наблегни на марки и модели, които дискутираме в темите, за да не търсиш после на кого да го подаряваш. "Fantec" е добро решение, защото все пак не е неизвестна марка, но има малко хора с такива плеъри поне тук във форума. Трябва ти да вземеш последното решение.

4. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Re:Meteorit HDMI-Multimedia-&Internet-TV-Box MMB-322.HDTV Android2.2/WLAN

Вчера си поръчах FANTEC P3700 Web Media Player 2TB (8,89cm (3,5"), Full HD, MKV H.264, HDMI, USB3.0, Gbit) и сега чакам да ми го доставят! Дано да съм доволен... От 'метеорита' се отказах.....

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 2
    Последно: 12-10-11, 18:04
  2. Отговори: 4
    Последно: 21-07-11, 01:41
  3. Captiva HDMI Multimedia Recorder USB 2.0 LAN 1000GB
    От kaki във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 0
    Последно: 15-11-10, 19:07
  4. WLAN
    От lav4eto във форум Мрежи
    Отговори: 5
    Последно: 06-03-09, 11:00
  5. Отговори: 9
    Последно: 22-08-07, 12:37

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе