Отговор: 4K UltraHD Media Players (всички марки и модели)
Zidoo h6 pro или Zidoo x9s . Ако искаш място за вграден хард евентуално Zidoo x10s. Алтернатива са MInix или Ugoos с Amlogic s912 ,но там кутийките са пластмасови и усещането за премиум продукт се губи. x9s e със по зрял софтуер от h6 ,но пък h6 е с по-добро качество на картината и с под-добър нов интерфейс. Това са трите фирми които правят най-добри андроид кутии,няма особено дразнещи недостатъци,но едно е да правиш мултимедийно устройство за 5 програми ,друго за милион и пет . Всиките формати аудио се декодират от зидутата,ако искаш пълно щастие си взимаш ресейвър с всички екстри и го включваш през хдми и там 7-10 колони . И ти остава да намериш съдържание освен рекламното с тия формати :) Всички посочени модели са под бюджета дето си определил ,ако имаш повече въпроси пиши на лични да не спамим тук
Hisilicon процесор ,2gb na 16 за над 200 долара..Според мен ребрандирана Himedia или Egreat все пак производителя е софтуерна фирма .Не ми е попадал досега за тест ,но HImedia и Egreat с такъв процесор и данни съм пробвал не са лоши -просто има и по добри на по-добра цена . Нека да има избор и специализираните фирми да подобряват софтуера,като хардуер всички ползват едно и също
Моля за програма за блокиране на реклами за shield. ������ - StopAd, мога да споделя, че е топ :)
Пред дилема съм Zidoo x9s или Zappiti mini да си взема.Като цена са 312 лв . за първия и 390 лв. за втория.Какви са преимуществата на единия спрямо другия ?
Горе долу еднакви като хардуеър, Zappiti с по- добър софт, според собственици и на двата. Става въпрос за Zappiti Mini 4K HDR, нали?
Да за Zappiti Mini 4K HDR, доста мнения изчетох по наши и чужди форуми ,че се омотах вече.Затова някой ако има лични наблюдение да сподели.
От опита ми с мултимедийни плейъри за себе си съм разбрал, че най- важен е софтуеъра. От Zidoo хората бачкат и пускат ъпдейти, но не са на нивото на Dune, да речем. Години наред ползвах софт на Zappiti инсталиран на Dune и също бях много доволен. А сега ползвам Plex, защото TV се справя добре като плейър, Zidoo го включвам само за 4K HDR. Ако искаш прегледай в AVForums какво пише и за Dune HD Pro 4K, хардуеъра е същия, а цената е подобна на Zappiti.
КАЛО ! Това за Запити на Дюн , сериозно ли е така и става? Имам Dune Base 3D и много пъти съм бил на косъм да опитам да префлашна със Заппити , но ме е било страх че няма да тръгне после. Има ли нещо специално което трябва да бъде направено по време или преди префлашването? Благодаря
Здрасти! Изразил съм се неправилно, моя Dune е от по- старите, B1- преди да се появят Zappiti плейърите. Аз им ползвах софта за PC/ Windows, като всичко се случва на компютъра, а Dune просто "вижда" Movie Wall.
Здравейте, и аз съм пред дилема какво да избера за домашен плейър. От написаното в интернет излиза, че NVidia shield TV е най доброто за момента, но не знам дали си заслужава да се поръчва от САЩ. Специфичен момент в търсенето ми е, устройството да може да възпроизвежда филми онлайн от сайтове като кинофен например. Други устройства които ми допадат са обсъжданите тук HiMedia Q10 Pro, което го има разопаковано в емаг и това промоционалното ZIDOO H6 PRO 6K, за което писа svetlio1. Чета че са 4-ядрени, а има много 8-ядрени на пазара, но предполагам че това не е толкова от значение, колкото модела на самия чип. Вие какво бихте ме посъветвали? Няма да се гледат филми всеки ден, по скоро 2-3 пъти седмично, като домашните много обичат да ползват въросните онлайн сайтове, вместо да теглят филми от торентите, да търсят субтитри и т.н.
Мнение за Xiaomi mi box s някой да има наблюдения
или MX10
Zidoo H6 Pro според вас ще изкара ли качеството на картината при 4K HDR филми както вграденият плеър на XF9005:confused:.
Вероятно Не. Най-вероятно ще тръгват и Блу Рей дискове. Но по-сигурно е да вземеш поне X9S или Z9S. Малко по-скъп е но е с по-добър софтуер. Аз съм с Х10 и съм много доволен. При Х и Z серията имаш настроики за HDR и много други които не виждам в H6Pro.
Лоша информация:). Питах за този модел понеже по назад в темата някой беше споменал че H6 Pro има по-добра картина от X9S или Z9S. Чува се че Сони с новият ъпдейт до Андроид 8 вече няма да предава DTS звук по оптиката (но не знам за сега това официално ли е или просто е някакъв бъг при определени бройки ТВ) че реших предварително да потърся някакво решение. Исках да си взема един 4К блу-рей плеър ама и там звукът е орязан при MKV файлове без значение на цена и марка на плеърите:thumbdn:.
Ще ги разгледам тези X9S или Z9S въпреки че Zidoo H6 Pro много ми хареса на външен вид (като изработка и визия + дистанционното) но все пак качеството на картината и звука е на първо място.
Нещо друго което да си струва вниманието.