Първоначално публикувано от
ra6o74 От около три месеца съм с този плеър:
Xtreamer Prodigy 4K
Като плеър има два бъга - винаги трябва да се указва кодировката на субтитрите и втория е, че ако в една папка имате няколко филма (серии на сериал) и искате да започнете от втори епизод, трябва да укажете и вторите субтитри (и пак да зададете кодировката). А като свърши втория епизод се връща на първия.
Пробвах всичко, което старата Diva Premium 3D DVB-T четеше го чете и този. Свързан е към рутера с кабел, а филмите са ми на лаптопа свързан чрез Wi-Fi. Насичаше единствено на едно 3D_Bluray.iso (41GB) - през мрежата. От външнен HD (USB 3.0) каквото и да съм пуснал върви идеално.
Пробвах Voyo - не тръгват филмите, явно трябва още нещо да се инсталира. Fusion-а на Булсатком върви без забележки, но е с миниатюрна резолюция, т.е. на телевизора е на пиксели, но става.
Пробвах външен ТВ-тунер (включен към USB 2.0), но сигнала е много слаб и не можа да засече нито един канал, но това е в провинцията.
Има българско меню, нали е с Андроид. Най-голямата екстра е , че има HDMI IN с възможност за запис. Включваш например бокс на някоя кабелна или сателитен приемник и може да се записва това, което се гледа в момента!
Поръчах плеъра от сайта им за 149 Euro с безплатна доставка от Германия за цяла Европа (вкл. и България), дойде със Спиди след около 2 седмици.