Отговор: Media Player - Mede8er 2014/(всички модели) FAQ на първа страница
Днес плеъра дойде, сложих му вътрешен хард 3,5" става елементарно.Всичко си върви добре.Софта е V1.0.2 нямам идея как е,но смятам няколко дни да карам с него за да видя как е. Трансфера по ЛАН варира от 4-9мб това е през 100мб връзка,през гигабит качва максимум до 13мб. Това ми се струва ,че е малко за такава връзка,Някакви идеи?
честита придобивка. Ако желаеш сложи си от последните фърмове . Има доста голяма разлика . Давам линк и следвай инструкцията - първо се сменя буутлоудера и после фърма. V3.0.6 - 6May2014 - X3D Series - for MED1000X3D - MED800X3D - MED600X3D
Може ли да се добави връзка във фейвъритс на самба папка (windows share) но не просто адреса ами и името на папката, която е на този сървър който достъпваш? Версията на фърмуера е 3 ... нещо си, май 3.0.2
Нещо от рода на
\\10.11.12.13\\media2011\ или линукс варианта на реда smb://10.11.12.13/media2011/
не зная защо така постно са го направили, дори няма възможност да добавиш шера по име, трябва да му напишеш айпи адреса :scared: или просто ХВМС ме е разглезил много.
Инсталирах последния фърм.Как да видя БлуРей менюто?
От настройките дай Bluray menu "ON"
Цитат:
Първоначално публикувано от
ceco7
От настройките дай Bluray menu "ON"
Това направих първо, но нищо не става!?!
Цитат:
veselintonev
Инсталирах последния фърм.Как да видя БлуРей менюто?
А, въпросния филм има ли меню? Много от тези филми, които са обявени за БлуРей на са никакъв БлуРей! Аз държа тази настройка на "OFF" понеже не ми трябва това меню. Винаги когато съм го ползвал на повечето филми излиза съобщение Invalid navigation format... а други пък започват нормално, но без да се вижда каквото и да е меню.
Най-лошото е, че като е включено менюто на блуреите, не включва 3Д режима на 3Д блуреите, колко псувах, че се прецака от нищото пък то от тази опция било. А все пак някой виждал ли е блурей меню на плеъра?
Цитат:
frizera
А, въпросния филм има ли меню? Много от тези филми, които са обявени за БлуРей на са никакъв БлуРей! Аз държа тази настройка на "OFF" понеже не ми трябва това меню. Винаги когато съм го ползвал на повечето филми излиза съобщение Invalid navigation format... а други пък започват нормално, но без да се вижда каквото и да е меню.
Точно това ми изписва и на мен! Invalid navigation format... Я кажете някой БлуРей с меню
До колко ТВ хард поддържа,че моя е малък и смятам да си купя 3 или4 ТВ ,дали ще е проблем 4ТВ ?
Цитат:
veselintonev
До колко ТВ хард поддържа,че моя е малък и смятам да си купя 3 или4 ТВ ,дали ще е проблем 4ТВ ?
Тук пише до 4ТВ - www.Mede8er.eu :. The Greatest Show on Earth.. Смятам, че няма да е проблем да сложиш такъв диск. Аз съм слагал, но колкото за проба - дали работи самия диск и нямаше проблеми с форматиране и копиране на един файл с размер 25ГБ. След това го монтирах в сървъра и това беше.
П.п. ето още един линк - http://www.mede8er.com/mede8er_product_matrix.htm
Как е просвирването на ХД аудио форматите DTS-HD и True HD? Някакво накъсване на звука случва ли се или е безпроблемно?
Цитат:
Vanquished
Как е просвирването на ХД аудио форматите DTS-HD и True HD? Някакво накъсване на звука случва ли се или е безпроблемно?
Нама никакви проблеми дори при работа с мрежов източник и BluRay audio.
Здравейте,
Изчетох всички теми тук и днес се сдобих с MED1000X3D. Като цяло, нищо не ми е ясно но ще ви питам своевременно. Като за начало му смених буутлоадера до KIIE.0402.0065 , а след това и фърмуеъра до V3.0.6. Всичко мина благополучно, но никога не е късно.... :) Имам един външен хард, който се оказа че не работи...не пали нито на лаптопа, нито на ТВ, нито на плеъра. Та за това ще купувам вътрешен хард. Моля ви за мнение това подходящо ли е?
Хард диск WD Blue 1TB, 7200 об./мин, 64MB, SATA 3 - eMAG.bg Съжалявам за линка, ако нарушавам правила и моля модераторите да го коригират.
Вързах го с лан кабел за рутера, и опитах да пусна 3 D филм от латопа, който е през WI-FI, но насича яко.
Желая ви весели празници и благодаря предварително! Поздрави!