www.Mede8er.eu :. The Greatest Show on Earth..
Форум
Mede8er Forum - Index
Гаранция
Ако купите продукт на Mede8er и го регистрирате в сайта им Mede8er Europe | Home получавате 5 год. гаранция !" For our European customers we extend this warranty to 5 years when you register your Mede8er within one month after purchase! "
Иначе искам да споделя нещо за опцията за удължаване на гаранцията на продукт на Mede8er чрез регистрацията му в официалния сайт. Mede8er бяха много експедитивни и отзивчиви и удължиха гаранцията до 2018 г., но като питах Вали дали я признават, получих отговор, че те покриват първите 2 г., а след това, ако нещо се случи, трябва да работиш директно с Mede8er.
Ето това е мейлът, който получих тази сутрин от Вали. Препратили са ми директно становището на Mede8er по въпроса:
Код:Hi Dimitar Yes it is but please note that due to EC law you as seller cover the First 2 years. The other 3 years users can claim warranty direct with us. Regards Bas
Здравейте на всички ! Интересува ме някой с преки впечатления от плеъра Mede8er med800x3D да сподели грее ли с хард диск и колко е шумен вентилатора ! Щом свършва в магазина значи се купува - нека тогава се споделят мнения . Проблема на нашите търговци е ,че не знаят как да си предлагат стоката - то хубаво четене в интернет , гледане на клипове и т.н ,ама като искаш да го пипнеш и пробваш - ама то не може . Колебая се между med800x3d и med600x3d - на първия ме тревожи вентилатора , а втория е без хард диск !