Много благодаря за отговора. Аз се бях насочил предимно към Minix, но исках да чуя и друго мнение. Вече е решено окончателно - Minix ще е
Поздрави,
Митко
Много благодаря за отговора. Аз се бях насочил предимно към Minix, но исках да чуя и друго мнение. Вече е решено окончателно - Minix ще е
Поздрави,
Митко
Видях, че са му намалили цената в е-маг и.... си го поръчах.
Аз мисля да изчакам още малко да видя и тези два сайта на какви цени ще го пуснат:
ITX.bg — Mini-ITX Хардуер - mini-ITX,NETTOP,NETBOOK,CARPC,HTPC,ATOM,ION
JMTechnologies Ltd - лаптопи, десктоп компютри, компютърни компоненти, аксесоари, периферия, софтуер, мултимедия, автоелектроника
Очаква се да започнат да го предлагат първата или втората седмица на ноември.
ITX.bg са официален вносител на Minix, но по неизвестни за мен причини все още не го предлагат. Още през юни им бях пратил запитване и ме увериха, че като официален вносител ще започнат да го предлагат след 15.07.2014, ама...
Другият сайт ми е непознат.
Ако някой го интересува, А2-то си го поръчах от tinydeal
Днеска ми пристигна X8-H от емаг, но се оказа прекалено смарт за възможностите ми, няма ли отнякъде да се изтегли някой по-подробен менуал, че тая смешна книжка дето я дават с него за нищо не става.
Този пост е редактиран от ined; 23-10-14 в 19:32.
Голям съм "късметлия", скапа ми се миникса още на втория ден
Снощи докато гледах филм му изчезна звука и го изключих, днеска не вади картина изобщо.
Единствено светодиода светва че е включен и нищо друго.
Ето още нещо на което попаднах:
Tronsmart Draco AW80 Exclusive Release with Both Meta and Telos Versions
във футеко пише, че миникса не поддържа 3д блурей исо.
В емаг вече не се предлагат от модела Х8-Н.
Два нови модела на Minix с H.265 / HEVC подръжка (хардуерно декодиране)
MINIX™ NEO X6
MINIX™ NEO X8-H PLUS 4K
MINIX™ NEO X8-H PLUS 4K
този модел изключително ме заинтригува. До сега гледах няколко ревюта и там си плейваше DTS, а в описанието не е дадена поддръжката му. Също ме интерисува дали поддържа български субтитри - шрифт, корекции, окантване, позиция и т.н.? Глатко ли плейва различните файлове, забива ли? Още веднъж БЛАГОДАРЯ на @podredko!