Здравейте, някой ползвал ли е такъв бокс? Трябва ми информация за удобствата или проблемите около него. GM460HDb.jpg
Здравейте, някой ползвал ли е такъв бокс? Трябва ми информация за удобствата или проблемите около него. GM460HDb.jpg
Благодаря на отзовалите се!
...ако има и други мнения...
Здравейте,
И аз да добавя моето мнение. Плеър с чипсет RTD1185 от 2011 г. ! От тук нататък няма какво да говорим повече.
GlobalTelenet : Media box GM 460 HD
Благодаря за отговора. Просто ми трябваше ми нещо с дистанционно, с което да слушам Z-Rock и други онлайн радиа в спалнята (за жалост в Русе нямаме нито едно рок радио в ефира).
Да разчоплим темата. Първо трябваше да кажете за какво искате да ползвате ММ плеър, а не да искате мнение за определен модел. Второ ми се струва, че радиата включени в кабелните телевизии ще ви свършат същата работа. Трето, не всички плеъри могат да работят с плейлисти и затова ви трябва плеър с определен чипсет с модифициран фърм и оттам нататък да си нагласите онлайн стрийминга. Това е.
В нашата кабелна Networx, която е доста добра за телевизия, има само Радио1Рок.
Второто, което е проблем, е, че телевизорът свети цяла нощ.
Нямаме опция за включане на кабела в ресийвъра и оттам да сe пусне радио.
Та затова се оглеждам за нещо евтино, просто за едното радио.
Според мен най-доброто решения за тези условия е таблет. Така или иначе плеърът не свири сам и ти трябва включен или ТВ или ресийвър.