Отговор: Turbox TV box V5
Нали е това:
http://plesio.bg/media-players-c-699...19%D0%BB%D0%B2.!
Добре, че видях темата. Тъкмо обмислях днес да взема същия. Обаче отложих за следващите дни. Аз ще го ползвам единствено за wi fi връзка с нета и ако е възможно с устройства ( че не съм ползвал такова андроидно чудо досега и не знам как се ползва) Нямам и идея за работата му с дистанционното и как се осъществява връзката, утре мисля да ида до магазина да поразуча, но все пак.... Ще споделиш ли от кое не си доволен и какво значи "леко калпав софтуер". Кое не е в ред и ще имам ли проблем с възпроизвеждането на клип от нета и т.н. Ще го свързвам с тв 32' самсунг, без смарт функция.
Отговор: Turbox TV box V5
Ta да споделя - днес върнах устройството.
Основните неща които не ми харесаха,бяха че няма гугъл плей, не успях да подкарам оптичния изход за звука, както и апликацията на булсатком не засичаше интернет когато зададях да работи на ethernet протокол, а не wifi.
Също уж в магазина казаха че имало някъф ъпдейт, а то постоянно ми даваше грешка.
В кутията имаше инструкции, но уви само на гръцки:051:
Също и с коди-то не успях да се разбера нещо. Допадна ми като устройство, но задължително трябва да има гугъл маркета и поне някаква поддръжка.