Резултати от 1 до 10 от общо 10

Колебание за мултимедиен плейър

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Novice
    Тук е от
    Jan 2016
    Мнения
    2
    #1

    Колебание за мултимедиен плейър

    Здравейте,

    бихте ли ме посъветвали какъв плейър да си взема. Трябва ми главно да гледам филми и сериали директно на телевизора, без кабели без разправии с лаптопа.

    В нас съм с Sony KDL47-W805 3D SmartTV (смарт приложенията са много ограничени), система за домашно кино - Sony BDV-E380 (5.1, 3D/BluRay Player) и PS3 (в конзолата се появиха и приложения като Plex, Netflix - тази услуга вече е активна за България и обмислям да я ползвам)

    Колебая се между - Mede8er MED600X3D High Definition 3D и Андроид джаджите.

    Mede8er устройството е добро и има support. Четох из техния форум, че не поддържа KODI и други такива филмови платформи. Но пък мога да си тегля торенти директно на устройството/външния хард диск.

    Харесал съм тази Андроид джаджа: Zidoo X6 Pro Android 5.1 TV Box Octa core RK3368 2G/16G
    Там на това устройство има филмовата платформа KODI. Както и Андроид приложенията. Добър хардуер. Цената му и тя е добра.


    Та търся съвет от вас кое устройство да избера, качеството също искам да е на ниво. Даже ако имате други предложения за устройства може да ги споделите.

    Благодаря предварително!

  2.  
     
  3. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2012
    Мнения
    89
    #2

    Отговор: Колебание за мултимедиен плейър

    Здравей,откаде мислиш да поръчаш Zidoo x6 ,мисля че в България го няма никъде,може да погледнеш и също и Tronsmart Orion r68 meta.Параметрите му са същите,като на зидото и го има в сайта TV BOX Tronsmart Orion R68 Meta | novtablet.com | TV BOX.

  4. Novice
    Тук е от
    Jan 2016
    Мнения
    2
    #3

    Отговор: Колебание за мултимедиен плейър

    Здравей, ами гледах Zidoo x6 в Electronics, Cars, Fashion, Collectibles, Coupons and More | eBay. Това устройство, което го даваш за пример е супер. Външният дизайн на Zidoo X6 ми харесва малко повече.

    До колкото за колебанията ми май натежава избора за KODI устройство, защото днес си поиграх с програмата KODI за Windows и я харесах, нагласих Genesis и вързах нашите 2 сайта със субтитрите и всичко върви перфектно. Може ли да вмъкна и лека молба, някои ако има username и парола за Fusion TV на булсата за KODI да драсне едно ЛС да тествам услугата им

  5. Member Аватара на ceco7
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София
    Мнения
    619
    #4

    Отговор: Колебание за мултимедиен плейър

    Здравейте, Андроид плеърчетата какъвто и хардуер да имат , се разпознават от Андроид приложенията като телефони или таблети. Това води до неприятно ниска резолюция на ползваните услуги. При мен на 50 инчова плазма си личи страшно. Например, ако ползвате приложенията FUSION Bulsatcom, HBO GO , VOYO, Nova Play и подобни на вашата андроид HD джаджа ще останете разочаровани. Също и с KODI Fusion е зле . Това го казвам от личен опит с MiniX . Да, света на андроид е безкраен вече и това е бъдещето. Но мисля че е твърде рано за покупка на скъпо устройство. Има и програми като torrent-stream-controller гледани чрез Ace Media Stream със качествени стриймове. Обаче ако си купите устройство с Lollipop 5.0 и нагоре всичко гледано чрез Ace Media Stream не работи поради липсата на ъпдейт. KODI - супер тежка програма , според мен подходяща за мощен комп. Ако искате да гледате и слушате с високо качество , но не и онлайн, а по мрежа или с HDD , ще трябва да си купите HD мултимедиен плеър . Зависи какво трябва да гледате , но в момента периода е малко преходен . Mede8er няма нови модели от години , както и с времето ъпдейтите направо замряха.

  6. Member
    Тук е от
    Dec 2007
    Мнения
    251
    #5

    Отговор: Колебание за мултимедиен плейър

    KODI си върви супер на M8S tv box, мазно и гладко. През него клиповете на YouTube вървят на HD, докато директно има ограничение на резолюцията до 360.
    4 ядра на процесор и 8 на видео, колко по-мощен бокс да търси човек? Намира се и на прилична цена.
    Недостатък - WiFi му е без външна антена и обхватът е слабичък.

  7. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2012
    Мнения
    89
    #6

    Отговор: Колебание за мултимедиен плейър

    Аз имам медия плеър DIVA HOME PREMIUM,без дисплей дето са.Близо 3 години що филми и сериали съм изгледал просто си нямате на идея,докат преди 1 месец си купих телевизор SAMSUNG 48JS7500,тоя извития дето е.Знете ли какво стана,захвърлих медия плеъра под масата и се всичко въртя през плеъра на телевизора,картината през неговия плеър е много по добра отколкото през дивата.Като параметри този плеър ,в телевизора дето е,отстъпва на зидото и тронсмарта много,значи мисля през тях картината ще много по-добра.Да не забравяме ,че могат да отварят всичко-х265,4к най-вече.

  8.  
     
  9. Member
    Тук е от
    Jan 2012
    Живее в
    Русе
    Мнения
    326
    #7

    Отговор: Колебание за мултимедиен плейър

    Ползвам Med600x3D и съм доволен. Идеална картина дори на 84 инча с full hd проектор и също поддържа 3D BluRay ISO, докато андроидните, с които съм се сблъсквал, са купчина желязо в това отношение. Стават само за 4к, дето го няма още и скоро няма и да го има масово.

  10. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2012
    Мнения
    41
    #8

    Отговор: Колебание за мултимедиен плейър

    Не знам кога ще са масово 4к ,но хайде да не става темата всеки да си хвали стоката. Zidoo и Тронсмарт има отлични модели като качеството е много близко до еталонните сигма дизайн. Андроидите могат много,неща които затворените системи никога няма да предложат.Да не говорим за Коди ,който с приставките си засега няма алтернатива. Да не говорим разликата в цените между марковите и другите системи. Както гледам в България се внасят модели от преди 2-3 години или по скоро стоят внесени модели от преди години като количества. Самия факт, че Popcornhour минаха на Android е показателен. Аз съм минал и през PopcornHour, Wd от старите плеъри сега имам и вкарвам андроид плеъри и имам база за сравнение и като чипсети и като качество на картината. Не знам как Med600 и други машини как ще подържат h265,за 4к е ясно че няма как при тая честота на чипа да разкодира. При тия компресии и добро качество в мрежата ще се появяват повече и повече такива филми,а гледането онлайн на такива вече е стандарт-2.1 гб за 2 часов филм с full hd ,не е лошо за гледане онлайн

  11. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2012
    Мнения
    89
    #9

    Отговор: Колебание за мултимедиен плейър

    Gotovanko1,а да те питам понеже казваш че вкарваш андроид плеъри.С нетърпение очаквам да излезе новия чип на Rockchip RK3399 ,ще може ли да уредим нещо да ми вкараш един тъкъв андроид плеър с този чип.

  12. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2012
    Мнения
    41
    #10

    Отговор: Колебание за мултимедиен плейър

    Виртуален е още тоя модел,ще вкарам на 100 процента стига да не е над 150-200 долара .Като цяло напоследък Амлогиците имат по-добра софтуерна подръжка ,но се изменят бързо нещата!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Помощ при избор на мултимедиен плейър .
    От Aleksandars във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 1759
    Последно: 11-11-23, 14:47
  2. Продава-Мултимедиен плейър
    От Mitko R във форум Продава
    Отговори: 3
    Последно: 26-05-13, 01:16
  3. Diva Full HD мултимедиен плейър
    От ipp във форум Приключили продажби
    Отговори: 0
    Последно: 04-10-12, 15:36
  4. Избор на мултимедиен плейър?
    От DimIl във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 7
    Последно: 27-08-12, 11:28
  5. Продавам мултимедиен плейър WD LIVE HD
    От vasta във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 16-07-12, 01:57

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе