Здравейте на всички. Възнамерявам да си закупя Google Chromecast Ultra, но тъй като съм пълен лаик в тази област бих желал да разбера някои неща преди да взема окончателното решение за покупката на въпросното устройство. От известно време на пребивавам на територията на страната и на този етап за мен е безсмислена покупката на Smart TV, затова реших, че може би Google Chromecast Ultra е едно устройство, което би ми вършило чудесна работа, за да мога да гледам любимото си видео съдържание на по голям екран. В България притежавам следния модел телевизор LG 32LN5400 от което веднага произлиза и първият ми въпрос.
- Дали въпросният телевизор ще подържа устройството, или ще имам проблеми с него?
- Ако закупя въпросното устройство от Германия дали ще мога да го използвам, или има някои специфични настройки, който не отговарят на българския пазар?
- Дали ще мога да гледам видео съдържание от компютъра директно на телевизора през въпросното устройство?
Отворен съм и към други предложения. Бюджета, който съм определил е 100 EUR
Функциите, за който ще се използва устройството съм ги описал по горе и тук няма да ги описвам отново, за да не се повтарям. Очаквам вашите предложения и коментари, за да мога да се спра на устройство, което би ми свършило най добрата работа. Благодаря на всички, който ще включат с предложение и коментари.