и DD+
За парите си е чудесен ! С последния фурмуер е и стабилен и няма проблеми с CEC, отделно че и AFR заработи.
и DD+
За парите си е чудесен ! С последния фурмуер е и стабилен и няма проблеми с CEC, отделно че и AFR заработи.
Единственият минус който му намирам, е че при автоматично разпознаване на резолюцията странно избира 720p и въобще не го вълнува, че телевизора е 4к, та трябва ръчно да му го обясня.
Ами при мен си разпознава автоматично правилната резолюция.
При мен не успява (на два 4к телевизора, тествано с няколко hdmi кабели и на различни портове). винаги иска да тръгне на 720p. Иначе, плеърчето е страхотно за непретенциозен потребител като мен.
Малко късно се включвам, но....
Проблемът с DTS passthrough го има на всички кутийки с Амлоджик чип и Коди. Без значение на кой производител. Коди имат разни сертифицирани кутийки на сайта си, които не правят нищо различно от това да сложат един драйвер, за да решат проблема.
С Plex също не става.
Долби Диджитал си върви, но ДТС или не тръгва, или накъсва на всеки 5-10 секунди, което го прави негледаемо.
Виждам, че се обсъждат HD форматите, но преди беше така и с нормалния DTS.
Наскоро пак четох по темата за този плейър конкретно, но хората пак се оплакваха от проблеми с нормалния DTS passthrough.
Аз реших проблема на моята като махнах Андроида и му сложих LibreELEC. И без това го бях взел само заради филмите.
Всички формати вървят към ресивера (не съм пробвал Атмос, но и той ще тръгне сигурно).
Друг плюс е, че поддържа Frame Sync, което променя опресняването на телевизора да съвпадне с фреймовете на видео файла (24Hz). Теоритично прави картината по-плавна.
Пробвах на няколко андроид бокса с видеоклип с Dolby TrueHD аудио(и DTS HD предполагам ) дали поддържат пропускането на тези HD многоканални аудио формати през КОДИ:
1. Sunvell T95Z Max с Amlogic S912 и Андроид 7.1 - да
2. MECOOL M8S PLUS L - Android 7.1 - Amlogic S912 - да
3. X9T - Android 6 - Amlogic S912 - не
4. SCISHION V88 plus - RK3229 - Android 7 - да
5. Разни модели с Android 7.1 TV BOX Amlogic S905W - да
6. R69 с H3 Android 7.1 - не
Този пост е редактиран от morandis; 13-07-19 в 10:04.
Проблема е с DTS през TOSLINK-a
През ХДМИ няма проблеми нито с DD, нито с DTS.
Обаче до там. Нищо друго не поддържа.
Някой да ползва ето тази джаджа с гигабитов лан и усб хъб, да каже дали работи с последните ъпдейти? За мибокс 3 питам, не S
US $13.24 29%OFF | Ugreen USB Ethernet USB 3.0 2.0 to RJ45 HUB for Xiaomi Mi Box 3/S Set-top Box Ethernet Adapter Network Card USB Lan
https://s.click.aliexpress.com/e/cWYLr8Hi
Още един въпрос, някой да е пробвал евтини джойстици на бокса, за предпочитане безжични. Ще се играят mame-ове от коди. Сина има аркаден стик, който работи и още някакви жични, ама много кабел става![]()
На Xiaomi Box 3, не съм тествал , но GameSir G3s, работи прилично на Бокса от подписа.
Както е съвместим и със компютър посредством донгъла.
Т.е. търси геймпад, който има налична блутут връзка. Ще се справи без проблем.
Здравейте, търся начин да подкарам аппа на tv Go на Виваком на mi box s.
Изпратено от моят CLT-L29 с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от VasilGeorgiev; 19-09-19 в 07:59.