Привет група интересува ме медиен плеър Zappiti One SE 4K HDR заслужава ли си инвестицията.. и дали има разлика от едно PC...
Привет група интересува ме медиен плеър Zappiti One SE 4K HDR заслужава ли си инвестицията.. и дали има разлика от едно PC...
Това си е мултимедиен плеър с Android OS.
Дали е друг производител на боксове , като Zidoo, nVidia Shield, Beelink, Minix, Dune, няма значение.
Сравнен със PC, или мини PC, си остава мултимедиен плеър за забавление (не са игри) и нищо повече.
Пристига със стара версия Android. (6.0)
Нямам наблюдение конкретно към модела, но трябва и да се провери дали не е стар модел.
Процесора ми се струва слабичък само 4-ядрен за високата цена, която се предлага.
Този пост е редактиран от tek; 10-01-21 в 11:45.
За мен е важно да има втори HDMI аудио изход понеже ресивара ми не е нов всеки казва че картината била във пъти по добра от PC ...
- - - - - - - - - -
Но не съм имал досег до такива плейъри и се чудя дали да заменя pc със такова устройство ..естествено ще се ползва за музика и филми само...
- - - - - - - - - -
Марката не е от значение...стига да има отделен HDMI аудио изход и да няма проблеми със различните кодеци за филмите...и Бг суб ..ще се радвам ако можете и да предложите алтернатива като марки...
Дали картината се подава от Android Tv Box или компютър няма значение. Важното е двете устройства ( за второто видеокартата е от значение) да поддържат 4К 60 Hz HDR. (HDMI 2.0/2.1)
Има HDMI сплитери които служат за разделянето на сигнала:
https://www.emag.bg/hdmi-spliter-est.../pd/DGJZR7BBM/
Ако купя този сплитер можели да ми предложиш плеър който да е актуален като година и бюджет до 500лева ..
Не играя игри просто един добър плеър който да си плейва всичко и да подържа Бг суб..а този Дидо нямаше ли 10 версия или се бъркам ..този сплитер искарва и аудио нали.
- - - - - - - - - -
Сега ще поразгледам този който си ми дал ..по принцип ми е притеснено не съм поръчвал нищо от интернет свикнал съм око да види ръка да пипне имали възможност да се закупи директно от магазин...
Да така е просто гледам да е долу горе същия бюджет.. но сякаш запитито ми е по стабилен....поне на мен така ми изглежда...
Не бързай, прочети/прегледай ревюта, и който ти хареса, тогава вземай.
Редакция: Погледни и следните TV Box-ове:
Смарт Тв Бокс UGOOS AM6 PLUS Amlogic S922X-J Андроид 9.0 4/32GB
Mini Minix Neo U22-XJ Octa Core, Android 9, 4GB RAM, 32GB, 4K
Dune HD Pro 4K II
Dune HD Pro 4K Plus II
Като последният е с два HDMI out, и един HDMI in. Но и цената си я бива.
Този пост е редактиран от tek; 11-01-21 в 20:24.
Много благодаря разглеждам ги и мисля точно кой да бъде ...пожелавам приятна вечер.