Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 30 от общо 30

Apple iPad 2 по магазините на 11 март

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Re:Apple iPad 2 по магазините на 11 март

Цитат Първоначално публикувано от KonanVarvarina
    И какъв е точно смисъла на тази гимнастика???
    Какво ще кажеш за варианта, че искам да изгледам един филм във формат, в който съм го свалил?
    Или пък, че съм толкова зле, че не понасям интернет без флаш?
    Или, че органически ме дразни да не мога да кача на моето устройство информация в дадена папка с обикновен файлов браузер?
    Като цяло не ми допада идеята, че първото нещо, което трябва да направя след като си купя новата джаджа е да я хаквам за да мога да я ползвам що годе човешки!

iPad 2 е чудесно устройство по отношение на дизайн, размери, хардуер и колкото и да е странно и цена. Но като програмно осигуряване... не мисля, че някога ще ми допадне, то си е правено за янки...
    Между другото, имам усещането, че Apple губи голяма част от харизматичността си. Превръща се в "народна" марка с умерени цени. Ако не е по-евтина, то поне не е по-скъпа от аналозите на други производители и при таблети, и при телефони и при лаптопи.
    А народните марки... печелят много, популярни са, но не са... Apple

2.  

3. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

Цитат Първоначално публикувано от КрИс
    ...
    iPad 2 е чудесно устройство по отношение на дизайн, размери, хардуер и колкото и да е странно и цена. Но като програмно осигуряване... не мисля, че някога ще ми допадне, то си е правено за янки...
    за хардуера спор няма.

обаче за софтуера може да се спори - при тях вярно всичко е с парички - перфектно за американците НО : точно тук е и фатката - дори и аз, като не като американец и като активно ползващ торентчета мога да си позволя да уважа автора на песничката която слушам седмица и половина че и повече и да дам 1 левче през итусн - мисля толкова са няколкото цента която искат ябълките за една песен. бога ми когато идват малки метал банди в моето селце си купувам дискове а нямам къде да ги връткам / нямам дупка за дискове нито в къщи нито на лаптопа нито в колата / събирам си ги ей така за спомен - защото 10 лева за един диск не стигат за една банда от 5 калпака да пият и по една бира.

единствено не ползвам итунса защото нямам хардуер защото винаги е бил даббъл при аппле, сега нещата се променят хардуера е йофтин , съдържанието което теглим е сотинки, дори и да не искате да си плащате можете да теглите торентчета и под иос. определено може и да е по-лесно за ползване защото веднъж платил нещо можеш да си го дърпаш на всеки комп.

на ръба съм да мина от ябълковата страна - дори и съм теглил и карал няколко месеца на иос , има разлика но се усеща че не си на ябълка седнал а и по онези времена нямаше аппле сторе за българия.

а бе депутатите имат че аз ли от село няма да си взема един ипад2 ???

4. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Samsung произвежда процесора A5 за Apple iPad 2

iPad е разкостен и разгледан в детайли с рентгеново оборудване.
    Без съмнение, процесорът A5 е производство на Samsung, въпреки пъненията на Apple, че новите процесори ще се произвеждат от TSMC.
    Американците се стремят с всички сили да намалят поръчките си към Samsung, откакто корейците се превърнаха в реален конкурент и започнаха да пускат с добър успех свои таблети, но... явно към момента няма алтернатива.

Apple е и си остава един от най-големите клиенти на Samsung.
    Само за тази година се очаква да поръча флаш чипове и мобилни процесори на стойност $7.8 милиарда...

Цялата новина със снимки от източника:
    http://www.3dnews.ru/news/rentgenovs...ng-k-apple-a5/

5. Moderator Аватара на fXOrange
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Lyon

Без съмнение, процесорът A5 е производство на Samsung
    ми то от край време си е така, още от създаването на първия iphone, до сега

6. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Да, открай време си е така. Това което се промени е, че от миналата година Самсунг се намесиха на пазара с готови устройства и от Apple се направиха на велики и казаха, че процесорите вече ще им ги прави TSMC, а не Samsung, което явно не се е осъществило, поне към момента...

7. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от КрИс
    Какво ще кажеш за варианта, че искам да изгледам един филм във формат, в който съм го свалил?
    Или пък, че съм толкова зле, че не понасям интернет без флаш?
    Или, че органически ме дразни да не мога да кача на моето устройство информация в дадена папка с обикновен файлов браузер?
    Като цяло не ми допада идеята, че първото нещо, което трябва да направя след като си купя новата джаджа е да я хаквам за да мога да я ползвам що годе човешки!

iPad 2 е чудесно устройство по отношение на дизайн, размери, хардуер и колкото и да е странно и цена. Но като програмно осигуряване...
    Не е истина,че за да я ползваш джаджата човешки трябва да я хакваш...достатъчно е да си купиш програмките които ти вършат работа...
    На горните ти претенции показвам само две от многото рашения:-ползвал съм ги и двете на iPhone...
    http://itunes.apple.com/us/app/buzz-...389744550?mt=8
    http://itunes.apple.com/us/app/ifile...307458094?mt=8
    BUZZ Player-а дори може да работи с шернатите ти медиа файлове в мрежата... без да ги качва на джаджата...
    Android програмите ,оптимизирани за екрана на таблета сигурно се броят на пръсти... докато за iOS има десетки хиляди...

8.  

9. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Ъхъм, на пръстите на едната ръка се броят, че остава и някой друг пръст да си държиш цигарата, докато броиш...
    Всеки фен е заблуден и верен почитател на определено устройство/ОС, което си е и в реда на нещата. Но при Apple нещата винаги "избуяват" повече от необходимото
    Никой не отрича добрите страни на iOS, лошото е, че всеки собственик на ябълка не вижда безспорните недостатъци

10. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Проблем с подсветката при iPad 2?

Гадно...
    Лошото е, че като че ли не е единичен случай, а се наблюдава честичко.

https://www.youtube.com/watch?v=uKPL9CnQVG8#ws

11. Moderator Аватара на fXOrange
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Lyon

Никой не отрича добрите страни на iOS, лошото е, че всеки собственик на ябълка не вижда безспорните недостатъци :default
    божеее, божеее имало и други хора, дето мислят, като мен, на тоя свят!!!

12. Moderator Аватара на fXOrange
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Lyon

Цитат Първоначално публикувано от KonanVarvarina
    Не е истина,че за да я ползваш джаджата човешки трябва да я хакваш...достатъчно е да си купиш програмките които ти вършат работа...
    На горните ти претенции показвам само две от многото рашения:-ползвал съм ги и двете на iPhone...
    айде айде, моля те не ме карай да се смея, щото не ми е до смях.
    Не ми казвай, че с твоята чиста душа, не си практикувал джеилбрейк, не си ползвал нито cydia, нито installous и си от тия хорица, дето си купуват всичко през стора?!

Сега няма да седна да обяснявам с подробности какъв тип хора купуват тоя телефон, само бих казал че влизат в две категории.

1 големият пич - той трябва където мине да го забележат обезателно, като си извади телефона да забележат, че е с iphone въпреки, че го ползва, само като телефон и си няма грам понятие, за какво служи останалото, пък и не му дреме, нали там дето мине са го огледали.

2 хора, които знаят, че за тоя телефон има много софт, и че 99% от него е кракнат ( такива купувачи, като мене ), в крайна сметка съзнавайки, че си остава една играчка.
    В тая категория, има и хора с наклонности от първата.

Има и друг тип, ама в крайна сметка влизат в тия две категории, тъй че няма нужда да се набляга на тях.

Ха сега кажи ми ти от кой си, не вярвам да си от първата категория?

P.S.

Ползвам и двете приложения, които си дал, и ми харесват много, деже бих добавил, че BUZZ Player позволява да се четът някои файлове, които са 1080p.

13. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от fXOrange
    Ха сега кажи ми ти от кой си, не вярвам да си от първата категория?
    Напротив,точно от първата съм...

14.  

15. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Приказката за многото приложения за iOS започна да издиша здраво...

Смех... За годинка Android застигна Apple Store по безплатни приложения. Какво ли ще е положението след още една годинка? Дали и WP7 ще ги застигнат...

Повече информация на руски:
    http://www.3dnews.ru/news/chto-preds...tore-segodnya/

16. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Повечето безплатни приложения за Андроид са .....

17. Member
    Тук е от
    Dec 2007

18. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Да си ги мислят проблемите Google
    Пари имат, с пари проблемитре се решават....

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Apple iPad 2 -16 GB 3G - бял
    От compleo във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 07-03-12, 22:37
  2. Продавам Macbook Pro/Air + Apple iPad 2 + Apple TV2 - запечатани и с гаранция!
    От teodorteo във форум Приключили продажби
    Отговори: 1
    Последно: 25-08-11, 22:16
  3. Продавам Macbook Pro/Air + Apple iPad 2 + Apple TV2 - запечатани и с гаранция!
    От teodorteo във форум Приключили продажби
    Отговори: 2
    Последно: 10-06-11, 00:41
  4. SuperZoom камера от Nikon ще е в магазините през март
    От kod във форум Новини от SetCombG.com
    Отговори: 0
    Последно: 09-02-11, 12:07
  5. Apple ipad .. Help
    От gipk във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 2
    Последно: 28-11-03, 11:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе