Проблемът е в това-когато запиша някои филм на DVD-диск с BR RIP или HD RIP релииз и след това го пусна на двд-то ,филма спира на половината и повече не се възпроизвежда,въпреки че целият филм е записан.Ако може някои да каже защо е така.
Проблемът е в това-когато запиша някои филм на DVD-диск с BR RIP или HD RIP релииз и след това го пусна на двд-то ,филма спира на половината и повече не се възпроизвежда,въпреки че целият филм е записан.Ако може някои да каже защо е така.
малко конкретика няма да е излишна
По-конкретно какво да кажа,значи филма се записва на диска ,пускам го на двд-то,тръгва,и някаде между 40 и 50 минута спира да се възпроизвежда,макар че целият филм е записан.Когато го пусна в компютъра всичко си е наред.Например този филм-Honey.2003.HDTVRip.XviD.AC3-DEVISE-този релииз прекъсва някаде към50 минута,но в компютъра си върви.Както написах по-горе когато филма е от BRRip или HDTVRip релииз се получава това прекъсване във възпроизвеждането.Дали записващата програма иска някаква настроика или нещо друго кажете.
при всички записи ли е така или само за този филм ?
ако е само за този филм - конвертирай го до Lossless(loseless) format и обратно .
ако става и с други видеа същото - тогава явно или записвачката е за смяна, или ОС.
.
При всички записи които са от тези релиизи-BRRip и HDTVRip.
А защо обвинявате писачката или операционната система? Проблема е по-скоро в DVD-то , може да прегрява и забива при декодирането на този тип филми. Щом на компа всичко е наред значи бъга не е в писачката.
Да, записвачката и компютърът работят без проблем.За DVD-то незнам,то е PIONEER DV-300,иначе другите формати си ги чете без проблем,но защо прекъсва на половината на споменатите релиизи...
А ъпдейтвал ли си фирмуера му ? В нета доста хора се оплакват от подобни проблеми и всички казват, че ъпдейт им решава грижите.
Това не съм го направил.Чувал съм че е опасно,ако него направиш както трябва плеъра може да блокира.Ако ми дадеш повече информация как да го направя ще съм благодарен.
За съжаление не ползвам DVD устойства ......но като цяло , сваля се фирмуера, записва се на диск и диска се пуска в плеъра и всичко останало е автоматично. По-добре се консултирай с някой който е повече в час.
Ще опитам,благодаря ти за отговора все пак.
също от флашкa, SD, mcSD etc.Първоначално публикувано от stenly