Търся програма ако има таква разбира се, за отдалечено пускане на камерата на даден лаптоп.
Търся програма ако има таква разбира се, за отдалечено пускане на камерата на даден лаптоп.
TeamViewer мисля,че можеше. Разбира се лаптопа трябва да в включен и да ти е даден достъп до него.
Успех
милене , човека има в предвид да си я пуска когато иска ,без да разбира отсрещния
Но според мен много фактори са нужни
IP ( и проследяемост по мак адрес )
програма за контрол - която ти трябва
и програма за hiden survalinace (което е почти невъзможно )
Търся програма с която да мога да си въртя и пускам камерите от спътниците на NASA...
Чистих наскоро подобен вирус. Точно това правеше, със скенер се откриваше къде го има и след това поемаше контрол над машината. На мен ми се оплакаха за камерата че се пускала когато си поиска, но реално имаха контрол над цялата машина. Не му помня името но в youtube си имаше клипче как точно се справя със заразените машини.
Първо честита нова година и за много години на всички!!!
Мерси много за отговорите, Mr.TECHNO го каза най точно какво ми трябва , за съжаление знанията ми немогат да покрият това което Mr.TECHNO е написал как точно става затова първо явно трябва да натрупам доста повече знания и опит в дадената област.