Трябва ми програма/да не е архивираща/ която да цепи файлове.
BG File Divider 1.0 - Windows 95/98/ME/2000/XP
Светкавично разделя/слива файлове
File Divider е една от многото програми за разделяне на файлове на части, с цел пренасянето им чрез дискети или e-mail. Тя е по-малка и по-бърза от всички подобни на които съм попадал, включително и Shareware версии. Предлага различни методи на разделяне и възстановяване (обединяване на файлове), поддържа drag-and-drop, лесна е за използване и е с много малки изисквания към хардуера и софтуера инсталиран на вашия компютър. Продуктът е написан от българин. Разпространява се с отворен код.
Ако не можеш да я намериш в нета, дай майл адрес и ще ти я пратя, само 44 к е зипа.
[quote]BG File Divider 1.0 - Windows 95/98/ME/2000/XP
Светкавично разделя/слива файлове
Извинявай би ли ми изпратил това файлчена: kris11@abv.bg
RISTAKI благодаря!
Да питам:разделих една снимка-3648кб и когато реших да я обединя се поеви проблем.Значи във "File Divider-Recover"във горния прозорец подадох с Add двете части от файла,а в "Save as"- "Batch file".Греша ли някъде?
[quote]пращам ти я, ако имаш проблеми обади се
Благодаря много сега ще я пробвам.Иначе цепя с WinRar
Tyna, отдавна не я бях ползвал, но след твоя въпрос направих проба. В зипа има файл с обяснения. Единия вариант с използване на ват файла нещо не сработи, но този за който ти пишеш работи, само че в save as задаваш име на обединения файл по твой избор задължително със съответното разширение (ако не помниш какъв е файла, можеш да го видиш от ват-а), а не batch файла.