Прощавайте, модератори и форум потрбители, ако случайно тази тема съществува някаде, но 3 часа се мъча тук по следната работа и вече съм много изморен.
Обръщам се главно към хората, които имат Енкарта 2004 на СД-та, защото съм включил директории, имена на файлове и т.н. Ама ако други могат да помогнат
Работата е следната:
Купих си DVD писачка и вече разглеждам как всичко може да го направя на DVD [:D]. Енкарта 2004 най-много искам да мога да я сложа на DVD, нооо инсталацията е толкооооова гадна, че няма накъде повече (все пак Майкрософт). Опитах в самото DVD с име L04ADXRC да сложа папки L04ADXRC1 ,2 и т.н. като заместители на СД-тата. Не стана, пак каза "please insert CD2" и отдоло само един мизерен "ОК".
Целта е да се конвертира това, което е на тия 5 неудобни СД-та и да се сложи на евтино ЕДНО DVD
Сега направих прогрес, взех "2004 Contents" директорията след като инсталирах енкартата и взех целия СД1 и ги сложих директно в едно DVD с име L04ADXRC. Тръгва и стига до по-далече инсталацията, но паааак ми дава "инсърт СД2...3...4..5" Почнах да търся по директориите да се направя на хакер и да сменя някоя цифра по някое .ini (не ми отваря .dll-та). Намерих следния файл, който смятам, че държи информацията за това, къде се намира този и онзи файл от съдържанието на Енкартата. Намира се в директория на СД1 : EE\ENCARTA\suitecd.ini . След 1 час разгадах следното:
2 = CD2 ; 4 = CD3 ; 8 = CD4; 16 = CD5, a 0 = CD1
цифри като 12, 14, 20, 24 ... са сбор от гореспоменатите цифри
напр: 12 = 8+4 = CD4 + CD3.
Обаче горе-долу в началото на файла има едно "SOURCES" и под него пише 1=1 2=2 3=3 4=4, това трябва да са СД-та със съдържанието на енкартата, а пък ЦД 0 да си е само програмата. Променях цифри.. пробвах... променях, но не става!!!
Въпросите ми са:Дали някой може да ми помогне , дали ЦД версията въобще не може да се конвертира и дали някаде из БГ-то има ДВД вариант?