Значи имам NVIDIA TNT2 PRO обаче под 2000 не знам кой детонатор да изполвам за ХР използвах 56.64 но под 2000 не работи добре,ако някой може да помогне ще съм му благодарен
Значи имам NVIDIA TNT2 PRO обаче под 2000 не знам кой детонатор да изполвам за ХР използвах 56.64 но под 2000 не работи добре,ако някой може да помогне ще съм му благодарен
30.82 или по стар (за тази карта е достатъчно) и задължително WHQL (или както там се пишеше[:D]) сертифицирани. Пробвай и по - нови, няма гаранция коя версия ще върви най - добре на твоя компютър.
Само не разбрах защо да са задължително WHQL. Малко на брой драйвери са такива ама тези, които не са също са ОК. За да се придобие този сертификат трябва да се плати и ако всяка версия на драйвери се прави такава много пари ще струва и затова фирмите се сертифицират някои версии.
С тази карта,под Win2000 най-добре върви версия 29.42.С Win2k съм отдавна,така че знам от опит.
Ами всъщност почти открих проблема само незнам защо се получава
така!Значи при 60 hz на монитора(PROVIEW) при теста на DX9 графиката ми насича но при 70 hz не всичко върви ок .Някой има ли идея защо е така?