tyrsq programa s koqto da moga da govorq v 4ujbina ot moeto pc do obiknoven telephone .! razbra se trqbva da e bezplatna . nqkoi da znae takava ??
tyrsq programa s koqto da moga da govorq v 4ujbina ot moeto pc do obiknoven telephone .! razbra se trqbva da e bezplatna . nqkoi da znae takava ??
Може и да има, но... програмите в общия случай не са проблем. Писал съм такива които работят и по SIP и по H323. Проблема е в PSTN доставчиците. Просто не съм чувал за безплатен PSTN доставчик, ако някой чуе за такъв ще съм много щастлив, а и не само аз. :-)
П.С. PSTN доставчика терминира интернет линията към нормалната телефонна мрежа, това беше в случай че не съм ясен. :-)
xaero - 10x . az namerih edna . pla6ta se syvsem malko no nz kak e vryzkata i kolko trafik 6te mi habi . edin mi otgovori :
....It's made through a PSTN Gateway
The amount of bandwidth used depends on the amound of bandwidth available, works fine for me on isdn...
10x vse pak za razqsnenieto . e i drugo ne razbiram ... kato kakvo ozna4ava SIP i H323 ;] no ako si vzema nqkoi re4nik s pc termini mai 6te e po-dobre ]