Резултати от 1 до 3 от общо 3

Diskeeper

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. silverfox
    Guest
    #1

    Diskeeper

    От много време използвам Diskeeper като дефрагментатор и забелязвам нещо странно. Когато копирам големи файлове той като че ли умишлено ги фрагментира. Пробвал съм без него и копирам 5-6 филма, като Windows-a си ги копира съесем нормално - един след друг и нефрагментирани. Като инсталирам Diskeeper ( с неговия процес DkService ) и филмите се фрагментират като за световно. Пробвал съм дори на празен Partiton - копирам 3 филма по ~700MB - първият: 127 фрагмента, втория: 36 и третия: 248. После дефрагментира добре, ама мерси! Някой да има впечатления? Да не би тия от Executive Software да искат да ни покажат колко необходим е техния софтуер, или пък просто искат да видим колко добре се справя техния дефрагментатор при големи натоварвания... [8D]

  2.  
     
  3. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000
    Мнения
    4,531
    #2

    Diskeeper

    От фирмата вероятно разчитат, че потребителите няма да са толкова наблюдателни, като теб. [:D]

  4. silverfox
    Guest
    #3

    Diskeeper

    Преди 1/2 час си "пляснах" VoptXP и още дефрагментира, но по начина, по кйто го прави виждам, че ще ми хареса. Diskeeper-a беше оставил (на око) ~500MB празно пространство между последните 3-4 филма. VoptXP-то беше достатъчно умен да ги "метне" в края на диска и в момента ги реди последователно. Ще отнеме време, ама все пак нали затова е дефрагментацията, пък и не се прави всеки ден. Макар, че ако Diskeeper-а си беше свършил работата, сега нямаше да се занимавам с глупости.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. RQ: Diskeeper 10 Server Edition
    От Lyolyo във форум Общ - софтуер
    Отговори: 2
    Последно: 04-04-06, 00:34

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе