-
Достъп до личното PC
Може ли някой да ми каже, как мога да имам достъп до компютъра си вкъщи все едно седя на него, да мога да качвам/свалям програми, от друг компютър ползваики интернет или Lan? Трябва ли да ползвам програми и някъкви настройки. Ако се ползват такива от къде да ги сваля.И разбирасе, ако може да опишете как точно става това.
-
Достъп до личното PC
Ami tryabva da ima6 REAL IP ADDRESS ot tvoyat Internet Provider i posle moje6 da polzva6 built in Remote desktop connections in Win XP or PC Anywhere...
-
Достъп до личното PC
Пробваи с Remote Administrator 2.1.И ме контакни на ICQ ще ти го обясня подробно.
-
Достъп до личното PC
Remote Administrator-а смазва процесора, но според мен е най-доброто!
-
Достъп до личното PC
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Remote Administrator-а смазва процесора, но според мен е най-доброто!
<div align="right">Originally posted by Zetle*-*02/11/2004*:* 18:27:55</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
ъммм...? [:)]
тоя филм не съм го гледал аз... [;)]
-
Достъп до личното PC
Преди време излезе v.4.0 на VNC. Ползвам го в офиса за достъп до тъй наречения съсрвър в лан мрежата ни. Отдалеченият достъп през интернет е една от основните функции на програмата. А тоя Remote Administrator не ми хареса с извинение. Доколкото си спомням "накаца" в Windows-а някакви боклуци.
-
Достъп до личното PC
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Преди време излезе v.4.0 на VNC. Ползвам го в офиса за достъп до тъй наречения съсрвър в лан мрежата ни. Отдалеченият достъп през интернет е една от основните функции на програмата. А тоя Remote Administrator не ми хареса с извинение. Доколкото си спомням "накаца" в Windows-а някакви боклуци.
<div align="right">Originally posted by universum - 02/11/2004 : 20:27:24</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Аз пък този филм не съм го гледал [:D]
Докер става дума, че ако отсрешната машина е с процесор под 1.5 GHz просто се смазва и работата става много трудна!
-
Достъп до личното PC
Точно за тази цел (връзка Office->Home) ползвам VNC 4.0 Server and Viewer. Досега съм нямал проблеми.
//Едит:
И на двете места имам реални IP адреси.
-
Достъп до личното PC
-
Достъп до личното PC
Zetle, ползвам Radmin от версия 1.1 и процесор 300MHz... през дузина машини съм минал без да имам този проблем с товаренето на процесора... явно нещо при теб е...
universum, незнам от къде си го теглил и слагал, за да ти ""накаца" в Windows-а някакви боклуци" - аз пак нямам такъв проблем...
от Radmin и VNC предпочитам първия заради файл-трансфера и конзолата...
освен тях мога да препоръчам и Remote-Anything...
-
Достъп до личното PC
Еми аз като погледна в монитора и процесора увяхва :)
Явно имам излъчване някакво :)))