Резултати от 1 до 4 от общо 4

Проблем с NortonGhost

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2004
    Мнения
    52
    #1

    Проблем с NortonGhost

    Направих снимка на диск С използвайки Norton Ghost 9.0 инсталитан от Norton System Works 2005 Premium. Проблемът се състой в това, че незнам как да възстановя уйндоуса от тази снимка.Като се опитам да го направя програмата ми изписва, че под уйндоус това не може да стане. След като му дам ОК ми изписва следното:



    To complite the operation insert the product insallation CD and reboot the machine.When prompted, press any key to reboot from CD into Symantec Recovery Disk. You need to ajust the bios setting on the machine to boot from CD drive.



    Всичко това го правя, но не иска да ботва нищо от диска. Може би трябва да се направи "Symantec Recovery Disk" такъв диск, но незнам как.Може ли някой да ми обясни как се работи с тази програма и как да си възстановя уйндоуса от тази снимка.Благодаря предварително!!!

  2.  
     
  3. Member
    Тук е от
    Sep 2001
    Мнения
    167
    #2

    Проблем с NortonGhost

    Да не би диска, на който ти е инсталационната програма да не е запиан като боотващ? Ако е така просто намери някоя версия с боотващо CD и пробвай с нея. Другия вариант е да свалиш от нета Hiren's BootCD и да го използваш него.То има вграден Norton Ghost

  4. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2004
    Мнения
    52
    #3

    Проблем с NortonGhost

    Извинявай, може да е нагло от моя страна но тази програма която ми предложи като е изегля на диск ли трябва да я запиша и от този диск да ботвам?

  5. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000
    Мнения
    4,531
    #4

    Проблем с NortonGhost

    <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Извинявай, може да е нагло от моя страна но тази програма която ми предложи като е изегля на диск ли трябва да я запиша и от този диск да ботвам?



    <div align="right">Originally posted by Novia - 10/11/2004 : 17:27:12</div id="right">

    </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

    Акопиташ за Hiren's BootCD това е едно ISO което трябва да изпечеш на една CD бланка и да boot-неш от нея. На самия диск има разни полезни програмки, но при теб е нужно само да boot-неш от нещо, може и от дискета и след това да инсталираш image-то дето си го направил.

    Повече информация за boot-ването и далеч по-малко дискчета и дискети за boot-ване има на адрес www.bootdisk.com

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Странен проблем с NortonGhost
    От bestman във форум Windows
    Отговори: 10
    Последно: 24-08-06, 21:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе