Здравейте... търся емотикони за icq.... Някой знае ли дали има такова животно и как да си кача тея емотикони в icq-то... Примерно msn messanger-а има опция add... ама на icq-то нема..
Който знае да помага. Черпя... Смирнофф [:P]
Здравейте... търся емотикони за icq.... Някой знае ли дали има такова животно и как да си кача тея емотикони в icq-то... Примерно msn messanger-а има опция add... ама на icq-то нема..
Който знае да помага. Черпя... Смирнофф [:P]
http://www.smileycentral.com/?partner=ZNxdm414
пробвал съм ги с yahoo - направо са завладяващи []
На сайта пише че стават и за icq. Само че и отсреща на този който ги пращаш трябва да ги има качени,
Успех!
p.s. и да не забравиш смирнофф-а![]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">http://www.smileycentral.com/?partner=ZNxdm414
пробвал съм ги с yahoo - направо са завладяващи []
На сайта пише че стават и за icq. Само че и отсреща на този който ги пращаш трябва да ги има качени,
Успех!
p.s. и да не забравиш смирнофф-а![]
<div align="right">Originally posted by bucho*-*06/12/2004*:* 19:27:08</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Не е 100% сигурно.Колежката ми от София ми ги пращаше без да ги имам качени. С 98 СЕ съм
Хммм, защо имам чувството, че освен емотикони ще се инсталира и някакъв spyware...
@kris11 - 100% съм сигурен че няма да могат бъдат показани ако ги нямаш качени. В такъв случай ще видиш само един код.
@user25 - ако трябва да се вярва на сайта им :
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Does Smiley Central or the toolbar include adware or spyware?
Absolutely not - both Smiley Central and your toolbar include NO adware and NO spyware.</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
, но ако питаш Spybot Search&Destroy , то има
Иначе специално за mishle си направих труда да го кача и да го тествам, така че станаха 2 смирнофа![:P]
Хахахахахахха може да се ориентирам.... кво му плащаш - вариш ракия, продаваш и печелиш....
[:P]
А тоя софт забърсах го веднага, нещо не ми вдъхна доверие... Ще вземе да излезе някоя пИпИруда, а няма кой да я спаси....
В момента, в който цъкнах бутона за сваляне, Антивирусната (Dr.Web) изпищя. Какза, че е намерила троянец и ще го трие. На тия човечета нещо им мирише устата
Завидяхте ми на смирнофф-а и ми оплюхте предложението отвсякаде [V]
Отеглям се с празни надежди за умерена консумация[B)]
Намерих много свястно програмче за емотикони, не е спай софт върши работа и има много икони диво е!
Ето и линк за тези които го искат
http://mastool.com/
само в допълнение - гледам излязло е ново ICQ с много лесен начин за подмяна на емотиконите
Enjoy!