проблем със стара версия на Ажур
Прехвърлих си Ажур 2 на нов компютър, работещ под Widnows 98. И всичко е ок до момента на подаване на Dt i Kt-ни сметки, след което ми изписва : proc NET_USE line 0, open error ALNS.NTX (4) и програмата ме изхвърля. Използвам bds2_1.com за кирилизатор.
Някой може ли да даде съвет ?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Прехвърлих си Ажур 2 на нов компютър, работещ под Widnows 98. И всичко е ок до момента на подаване на Dt i Kt-ни сметки, след което ми изписва : proc NET_USE line 0, open error ALNS.NTX (4) и програмата ме изхвърля. Използвам bds2_1.com за кирилизатор.
Някой може ли да даде съвет ?
<div align="right">Originally posted by Eldoras*-*24/12/2004*:* 12:34:18</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Не си го прехвърлил правилно. т.е. възможно е да си имал кръстосани клъстри и поради грешка във файловата система да не си прехвърлил точно копие на програмата. Най-вроятно има проблем с индексирането на файловете, просто направи преиндексация и е много възможно да се отървеш само с тази операция.
Увеличи си броя на буферите и файловете в config.sys и най-вероятно всичко ще се оправи.
стандартно
buffers=40 не е нужно да е повече от 50
files=60 направи го 100
виж дали в обкръжението има set clipper=.... , с команда от дос конзолата set
Направих това, което ме посътветвахте /увеличих files и buffers в config.sys/, обаче пак ми дава същата грешка. Явно е нещо друго. Благодаря все пак за съдействието. Ако се сетите нещо друго - споделете.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Направих това, което ме посътветвахте /увеличих files и buffers в config.sys/, обаче пак ми дава същата грешка. Явно е нещо друго. Благодаря все пак за съдействието. Ако се сетите нещо друго - споделете.
<div align="right">Originally posted by Eldoras*-*25/12/2004*:* 10:31:31</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
А в "Autoexec.bat" имаш ли "SET CLIPPER=//F:100 //E:1024"?[:)]
Промених си AUTOEXEC.BAT и пак се получава същото. Може би аз бъркам нещо глобално, но не разбирам толкова много.