Trqbva mi 4ovek koito razbira ot Irc ili Mirc-ata ???
<font color="red">.edit Dockera</font id="red">
<font color="red">айде следващия път се пробвай на кирилица да видим дали е толкова трудно...</font id="red">
Trqbva mi 4ovek koito razbira ot Irc ili Mirc-ata ???
<font color="red">.edit Dockera</font id="red">
<font color="red">айде следващия път се пробвай на кирилица да видим дали е толкова трудно...</font id="red">
Има ли начин едновременно да пишеш на кирилица и да си по-конкретна? Двете неща , за които питаш, всъщност са едно и също от програмистка гледна точка. Be more specific, please!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Trqbva mi 4ovek koito razbira ot Irc ili Mirc-ata ???
<div align="right">Originally posted by samotno_kote - 25/01/2005 : 07:06:18</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Какво по-специално те интересува?
Щото след едит-а на Докера нищо не разбрах [:D]
Аз се водя, че ги разбирам тея работи
Намери ме ... online съм доста време - UniBG network - /query Crossblade
Ако не - питай тука.
имам голям проблем с бота си и незнам наистина от какво може да е.преди всичко си работеше нормално в канала но сега нещо стана и въобще не иска да се пусне,ако някой има идея моля да ми помогне,за което предварително благодаря![]()
![]()
![]()
![]()
Какъв е бота, за каква операционна система, как се свърваш с него( DCC, tlenet ...) ?
ми по dcc се свързвам с него но досега не ми е правил подобни проблеми.ми значи бота си е съвсем нормален нз как да го обясна.дръпнах си го от бг страничка там имаше eggdrop и просто си го инсталирах,доста време работи и сега незнам кво му стана.поерационнатами система е XP Pro service pack 2![]()
![]()
![]()
Ами като начло е добре да се опише какво не му ставаПървоначално публикувано от Jepeto
т.е. :
- как трябва да работи нормално
- как работи в момента
- какво пише по въпроса в лог-файла
- какво съобщение се получава при опит за връзка с бота(ако е стартиран)
- кой и как го стартира и какви съобщения се получават по време на стартиране(успешно или неуспешно)
...
- какво пише по въпроса в лог-файла--това не бях го погледнал мерси много klamer.имаше няква нелепа грешка но я оправих,но без да го бях видял нямаше да стане![]()
![]()
![]()
![]()
![]()