имате ли идея за какво става въпрос
прееба ми се лаптопа и ми сложих рекавари диска който ми дадоха от фирмата и сега ни звук ни картина,казаха че проблема бил в кеш паметта.като го пусна ми излиза един курсор само и това е
имате ли идея за какво става въпрос
прееба ми се лаптопа и ми сложих рекавари диска който ми дадоха от фирмата и сега ни звук ни картина,казаха че проблема бил в кеш паметта.като го пусна ми излиза един курсор само и това е
Cache e na CPU ima6 Level 1 & Level 2 s razli4en razmer spored vida CPU
Cache ima6 i na diska ot wina
глупости на търкалета! първо - опиши си точно проблема: тоя курсор при зареждането на windows-a ли залепва, или къде? второ - "прееба ми се лаптоп-а" ама нищичко не означава. токов удар, вирус, ритник...? и последно - какъв е тоя разбирач, който дава диагноза "проблемът е в cache-а"? както отбелязва dash, cache има на сума ти места, "повреда" в който и да е дава различни резултати, обаче откъдето и да го погледнеш няма човек, който при така даденото опиание от теб да каже "в cache-a е"
опиши по-подробно проблема
Върви на сервиз, като гледам колко разбираш нищо не можеш да направиш сам.
Ако си сигурен, че проблема е в кеш-а него действително можеш да го излючиш от БИОС-а, и ще работи, но въпросът е КАК! Това няма да е същият компютър който познаваш, пробвай и ако действително е кеша просто гледай да продадеш компютъра.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ако си сигурен, че проблема е в кеш-а него действително можеш да го излючиш от БИОС-а, и ще работи, но въпросът е КАК! Това няма да е същият компютър който познаваш, пробвай и ако действително е кеша просто гледай да продадеш компютъра.
<div align="right">Originally posted by Yoo - 11/02/2005 : 13:35:03</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ей такива съвети най-мразимКво значи "ако действително е кеша просто гледай да продадеш компютъра"? Дай да пре@бем някой друг... Човешката подлост граници нема
![]()