Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 20 от общо 20

БГ Софт

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000
    Мнения
    4,531
    #16

    БГ Софт

    <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Дръпнах Розетата + 2-те нива на Немски. Това което видях доста ме впечатли.

    Мисля, че ще свърши работа!!!

    Благодаря на всички!!![][][]



    <div align="right">Originally posted by PPechev - 23/02/2005 : 07:23:31</div id="right">

    </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Как го инсталира, че нещо не се оправям, може би бъркам някъде.

    Има един инстал с основната програма, а езиците, как се добавят, при мен не ще, но вероятно е от Win 2003.

  2.  
     
  3. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2004
    Мнения
    56
    #17

    БГ Софт

    Здравейте приятели.

    Инсталирах Rosetta Stone и първото ниво за обучение по полски език,изпълних указанията ,дадени в DataBG относно ползването на софтуера.Когато стартирах основната програма ми изведе съобщение за скрипт ерор.Първоначално бях заредил имидж-файла с полския език във виртуалното СД.Предположих,че грешката е оттам,защото ползвам алкохол 120%.Записах имидж файла като ISO и го поставих в СД-рома.Отново ми изведе същото съобщение.Между другото и в двата случая в прозореца на програмата се появяваха данните относно съдържанието на диска по полски език.

    Може ли някой да ме посъветва какво да правя.

    С уважение:Bushy

  4. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000
    Мнения
    4,531
    #18

    БГ Софт

    1. В The Rosetta Stone Application v2.0.6A.iso се инсталира най-новата програма за стартиране на потенциалните уроци, но при мен тази програма не работи, засега не знам защо. Обаче в подпапките на The Rosetta Stone Application v2.0.6A.iso е предвидена и друга програма, даже са две. А именно в подпапка 2000 и Classic има по един Setup, кото е с малко по невзрачен интерфейс, но пък всичко си работи с него без проблем.

    2. The Rosetta Stone - някакъв език - Level х - Units х.iso се разопакова на бланка и The Rosetta Stone Application търси уроците във CD-то. Нямам представа дали е възможно да се ползва без CD т.е. с някакъв емулатор, но най-вероятно може.

  5. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2003
    Мнения
    107
    #19

    БГ Софт

    Значи, дърпаш Розета 2,07 PC only – това ти е основният софт за езищите, инсталираш го може и от CD-RW, защото диска повече ни те трябва.



    След това си сваляш имиджите на дисковете за езика, който искаш да учиш, печеш на нормално СД и когато го вкараш в СД-то и стартираш Розетата, тя си намира диска с нивата на езика от СД-то. Не знам как става работата с виктуално СД.



    Е-това е, не е голяма философия.


  6. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2004
    Мнения
    56
    #20

    БГ Софт

    <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">1. В The Rosetta Stone Application v2.0.6A.iso се инсталира най-новата програма за стартиране на потенциалните уроци, но при мен тази програма не работи, засега не знам защо. Обаче в подпапките на The Rosetta Stone Application v2.0.6A.iso е предвидена и друга програма, даже са две. А именно в подпапка 2000 и Classic има по един Setup, кото е с малко по невзрачен интерфейс, но пък всичко си работи с него без проблем.

    2. The Rosetta Stone - някакъв език - Level х - Units х.iso се разопакова на бланка и The Rosetta Stone Application търси уроците във CD-то. Нямам представа дали е възможно да се ползва без CD т.е. с някакъв емулатор, но най-вероятно може.



    <div align="right">Originally posted by ru-boy - 10/03/2005 : 10:15:34</div id="right">

    </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">ru-boy,

    Благодаря ти за бързата реакция,а така също и на останалите приятели.Оказа се,че имидж-файла който съм използвал е непълен.Впоследствие изтеглих латински и английски и работят перфектно.Проблемът ми се състои в това,че искам да ползвам Розетския камък за да си припомня полския език,а и да науча нещо ново.Ако някой от вас е в състояние да ми посочи български сайт,откъдето да мога да изтегля полския ще съм му много задължен.В момента ползвам мулето,но връзката е много бавна.С азуреус се опитах да го изтегля от файнд бг торрент,но там няма сийдъри.Диска от датата е непълен и не работи.В арена бг няма полски.

    Сигурен съм,че ОТНОВО ще ми помогнете с ценен съвет.

    /Лятото идва,полските туристи се готвят за морето.Трябва да съм подготвен и да бъда на ниво.Това в кръга на шегата./

    Молбата ми е отправена и към IvO_tm.

    С уважение:Bushy


Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

  1. Софт за комуникация с клиенти
    От ops5 във форум Общ - софтуер
    Отговори: 10
    Последно: 25-07-11, 21:20
  2. Софт за ел.инсталация
    От emot във форум Общ - софтуер
    Отговори: 5
    Последно: 17-06-07, 13:29
  3. Софт за Winamp
    От Z*E*W*A във форум Общ - софтуер
    Отговори: 10
    Последно: 25-10-06, 21:54
  4. Софт за следи
    От Z*E*W*A във форум Общ - софтуер
    Отговори: 3
    Последно: 07-10-06, 12:51
  5. Софт за видеообработка ?
    От Ofink във форум Общ - софтуер
    Отговори: 7
    Последно: 31-08-02, 10:53

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе