Softwer за цифрова фотокамера
Имам следния проблем инсталирам си драйвери и всичко необходимо за камерата си, която е Sony. Компютърът я разпознава и оригиналният софтуер на Sony се включва и ми дава различни опции, и когато дам на опция запис ми казва, че не е открил DVD-RWто и изобщо не тръгва никакъв запис. Направих 100 рестарта и деинсталирах и инсталирах програмата и все неще да ми намира записвачката, а всъщото време мога да си записвам с нея и го правя. И че след всичко това искам да помоля да ми дадете някой програма която ще ми свърши тази работа като се знае, че камерата е свърза към USB 2.0 :)
Благодаря предварително !
и ... какъв е проблема?
изтегли си снимките на ПЦ-то и после си ги запиши с Нерото
виж и на страницата на сони за по-нова версия на програмата за камерата.
Ами тази версия може да не птдържа твойта записвачка пък и не виждам защо тряба да позваш него за да записваш снимките си на CD.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">искам да помоля да ми дадете някой програма която ще ми свърши тази работа като се знае, че камерата е свърза към USB 2.0 :)</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ako си със XP, понеже не казаваш на каква операционна система си, погледни в PowerМ виж дали ти е изключена следната джиджавка:USB Root hub. пътя е следния:
Десен бутом на My Computer>Propertis>Hardware/DevaceManager/>Universal serial Bus Controllers>USB Rut Hub-там има ед на единствена отметка Alow the computer to tun off this devace to save power.
Другото е - ако си сложил Съвис пак 2.
Това е при положение че си на XP. пиши какво е станало