Резултати от 1 до 4 от общо 4

Softwer за цифрова фотокамера

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2005

Имам следния проблем инсталирам си драйвери и всичко необходимо за камерата си, която е Sony. Компютърът я разпознава и оригиналният софтуер на Sony се включва и ми дава различни опции, и когато дам на опция запис ми казва, че не е открил DVD-RWто и изобщо не тръгва никакъв запис. Направих 100 рестарта и деинсталирах и инсталирах програмата и все неще да ми намира записвачката, а всъщото време мога да си записвам с нея и го правя. И че след всичко това искам да помоля да ми дадете някой програма която ще ми свърши тази работа като се знае, че камерата е свърза към USB 2.0

Благодаря предварително !

2.  

3. Тук е от
    Nov 2004

и ... какъв е проблема?

изтегли си снимките на ПЦ-то и после си ги запиши с Нерото

виж и на страницата на сони за по-нова версия на програмата за камерата.

4. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Ами тази версия може да не птдържа твойта записвачка пък и не виждам защо тряба да позваш него за да записваш снимките си на CD.

5. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2004

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">искам да помоля да ми дадете някой програма която ще ми свърши тази работа като се знае, че камерата е свърза към USB 2.0 </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Ako си със XP, понеже не казаваш на каква операционна система си, погледни в PowerМ виж дали ти е изключена следната джиджавка:USB Root hub. пътя е следния:

Десен бутом на My Computer>Propertis>Hardware/DevaceManager/>Universal serial Bus Controllers>USB Rut Hub-там има ед на единствена отметка Alow the computer to tun off this devace to save power.

Другото е - ако си сложил Съвис пак 2.

Това е при положение че си на XP. пиши какво е станало

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Цифрова телевизия - свързване
    От twist69 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 4
    Последно: 15-05-13, 22:43
  2. Цифрова ТВ на LG M2432D
    От Krys във форум LG телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 02-04-13, 15:58
  3. Досадно тракане вътре във фотокамера Kodak - моля за инфо?
    От hihimor във форум Фото и видеокамери
    Отговори: 1
    Последно: 09-03-07, 19:52
  4. Цифрова телевизия при LCD
    От Justice във форум Телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 20-10-06, 23:26
  5. Цифрова камера
    От spun във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 3
    Последно: 05-06-04, 03:56

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе