Резултати от 1 до 4 от общо 4

Проблем с еMule

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2004
    Мнения
    52
    #1

    Проблем с еMule

    Искам да попитам нещо за горепосочената програма. Значи проблемът е такъв, че инсталирам програмата, пускам я, влизам в някой от сърварите и намирам това което ми трябва, но уви немога нищо да изтегля. Показва ми че има много юзъри, но нищо или пък съвсем бавно (2-3 кб/с) тегли. Аз съм с АДСЛ интернет и скоростта ми при download е 125 кб/с, но от eMule нищо не става. Дал съм и пълни права от Agnitum Outpost Firewall Pro (моята защитна стена) и пак нищо. Едно ми е интересно, защо стената показва постоянно атаки от други IP-a, когато се мъча да изтегля нещо с дадената програма. Моля някой ако използва въпросната програма и знае какъв може да е проблема нека да драсне няколко реда, защото това което искам да изтегля го има само в еMule-то. 10Х

  2.  
     
  3. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002
    Мнения
    2,793
    #2

    Проблем с еMule

    Проблемът всъщност не е проблем. Философията на eMule, както и на повечето Р2Р мрежи се състои в това, че който повече upload-ва, може и повече да download-ва. Има алгоритъм за изчисляване на съотношението, което показва доколко ти си полезен за мрежата и ти дава съответните права. Прочети повече във FAQ на програмата или в сайта й. И тук със форума има писано (включително и аз съм писал по-подробно), но в момента имам проблем с търсачката... опитай да потърсиш "eMule" включително и в архивираните мнения.

  4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Мнения
    1,053
    #3

    Проблем с еMule


  5. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2004
    Мнения
    133
    #4

    Проблем с еMule

    Потърси си eMulePlus тои работи без да се съобразява с реитинг.Е не е като да сваляш с 12к но е по добре от нормалното магаре.Ако не го намериш по фреетата намери начин да се свържиш с мен и ще ти го пратя.



    Късмет.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Всички сървъри на еMule - dead?
    От hihimor във форум Общ - софтуер
    Отговори: 2
    Последно: 05-02-05, 11:09

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе