хора кажете ми каде се намират ъпдейтните файлове и кои са те защото искам да си сменя AVG -to обаче не ми се теглят пак през нета ъпдейтите.А програмата нали има функция през която можеш да си я ъпдеитваш с файлове на компа. ПРосто Ми Отговорете!!!
хора кажете ми каде се намират ъпдейтните файлове и кои са те защото искам да си сменя AVG -to обаче не ми се теглят пак през нета ъпдейтите.А програмата нали има функция през която можеш да си я ъпдеитваш с файлове на компа. ПРосто Ми Отговорете!!!
Може би това ще ти помогне...
http://www.setcom.bg/news/forum/topi...archTerms=,AVG
''Интересува те само последният свален такъв [.bin] файл - ''
@IvO_tm тука да не си се обаркал нещо ?
в тая папка всичките бин файлове без последния са 13мб (приблизително) а на последния (по хронология нали) е само 330кб. Не трябвали направо цялата папка да си запазя ?
Да, последният такъв файл, но при условие, че си с <font color="red">AVG 7.0 Free Edition</font id="red">. И при условие, че си обновяваш "енджин"-а направо с нова инсталация [аз поне така правя на всеки 2-3 месеца]... иначе с течение на времето започват да се трупат доста големи файлове [както при теб в момента]. Уточни с коя версия на програмата си. Ако искаш, запази си цялата папка, но след нова инсталацията, трябва да "ъпдейт"-неш базата файл по файл [и по хронология], което в крайна сметка писва. И не забравяй, че вече не се обновява само антивирусната база данни, а също и "енджин"-а, "Resident Shield"-a и куп други неща... и като имаш "ъпдейт"-и по 100 - 200 КВ, изведнъж ти идва един дето е 1,5 МВ и настава объркване след време...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">какво е енджин ?
<div align="right">Originally posted by Mozachko*-*09/03/2005*:* 22:38:27</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Алгоритъма по който работи програмата.