request authorization - ICQ ??
Привет на всички <font color="blue">setcom </font id="blue">юзъри !
имам въпрос:
- От известно време насам, по 2-3 пъти на ден получавам "request authorization" покани от ICQ...
- естествено, аз ги игнорирам - не ми трябват вируси.
та, въпроса ми е:
- при вас има ли подобни явления/проблеми, или е само при мен - дали някой "хакер/кракер" ме е нарочил за жертва ?
п.п.
заявките за ауторизации са с женски имена и с указана възраст 26-27 години.... - аз си знам, че съм готин, ама чак пък толкоз..[^][:D]
ето и няколко ICQ номера:
204-269-069
267-560-014
336-464-231
273-307-666
И при мен е така.[:(!]
Директно ги препращам към Ignore list. Предимно са с руски имена.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">И при мен е така.[:(!]
Директно ги препращам към Ignore list. Предимно са с руски имена.
<div align="right">Originally posted by Lupus*-*21/03/2005*:* 20:13:53</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
ами същото:
natalia, natasha, masha, katya, zoya...
и аз ги игнорирам...
а при мен са альоша, миша, олег, серьожа... [:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">а при мен са альоша, миша, олег, серьожа... [:D]
<div align="right">Originally posted by Dockera*-*21/03/2005*:* 20:37:21</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
<font color="blue">Longshoreman</font id="blue">,
да не си обърнал "orientation " ? [:D][:D][:D]
[^]
значи все пак, аз съм по-добре с Оля, Галя и Тереза.., Соня и Тамара...
и еще девочки... [:D]
no offence - just joke [xx(]
И при мен така. Обаче, не са само руски имена.
Добре де, аз защо не получавам [:(!] [8D] Може би заради Miranda-та ?
Да, и аз бях пуснал една тема по същия проблем.
Вече съм им свикнал и ги Decline-вам подсъзнателно (без да се замислям) вече :))
Странно, при мен се случваше интензивно преди 1/2 година, но от тогава няма и помен от такова нещо. Чудно дали ще почне пак или са ме минали вече [:D]
Slero и аз съм с Miranda, явно не е там обяснението а и доколкото си спомням имената при мен не бяха руски, но ми правеше впечатление, че въпросните дами са винаги 27 годишни [Wow!]
<font color="blue">[offtopic, ама то така е тръгнало]
Добре, че са на 27, не на 72... радвай се, все пак
[/offtopic]</font id="blue">
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Добре де, аз защо не получавам [:(!] [8D] Може би заради Miranda-та ?
<div align="right">Originally posted by Slero*-*21/03/2005*:* 22:02:06</div id="right">
Slero ,
ти не получаваш, защото като ти прочетат ника(т.е. пояснението под ника) и не искат да се занимават с разни "баир...." ..
[:D][:D][:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Добре де, аз защо не получавам [:(!] [8D] Може би заради Miranda-та ?
<div align="right">Originally posted by Slero - 21/03/2005 : 22:02:06</div id="right">
Slero ,
ти не получаваш, защото като ти прочетат ника(т.е. пояснението под ника) и не искат да се занимават с разни "баир...." ..
[:D][:D][:D]
<div align="right">Originally posted by Zaphod B - 21/03/2005 : 23:04:56</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Хехе,
ясно защо ви налитат на двамата с Lupus.
Доко а при теб по двама наведнъж ли искат authorization? [8D]
При мен всичките "каки" са 1-3 години по-млади от мен. Ха на бас, че и при вас е така (стига да сте си посочили годината на раждане в ICQ-то де)...
аз получавам само на служебното icq, защото на личното съм винаги Invisible. при мен характерното е, че задължително имат "днес" рожден ден.
А при мен характерното е, че всичките имат една и съща "лична страница", която води към линк за запознанства с млади, щатски девойки с големи сини очи... [:)]