-
Ebook PDB файлове
Търся програма за PC, която да отваря PDB файлове. Книгите са за програмата ISILO, обаче като ги отворя с нея не мога да увелича картинките за да ги видя. Текста си излиза добре но като посоча картинка ми дава грешка от рода на " Линка не води до никъде в документа" и не може да се види. Намерих няколко програми за еbook , обаче те не отварят файловете за isilo. Има ли въобще програма, която да ги отваря нормално.
-
Ebook PDB файлове
Че ти с какво ги четеш? И на какво - рс или pocket pc?
Доколкото знам pdb се отваря само с isilo.
Дай линк за някой такъв файл с картинки, защото всичките книги дето ги имам в този формат са ми само текст.
-
Ebook PDB файлове
Чета ги с Isilo на PC. Файловете са сваляни от мулето и не знам дали ги има другаде. Проблема е с картинките, че не иска да ги увеличи и по този начин не могат да се видят т.е. виждат се малки и нищо не им се разбира.
-
Ebook PDB файлове
Ако искаш прати ми на майла някой файл да видя как ще се вижда на моя покет.
bucho @ mail . bg
-
Ebook PDB файлове
Разсъждавали ли сте върху възможността в текста да има само умалени копия на картинките (thumb-nails) и истинските/уголемените да са в други файлове в същата директория/архив? Файлове, които Делта1 не е свалил.
-
Ebook PDB файлове
Edin_Lud е прав.
На мен ми стана интересно как изглеждат файловете цс картинки в тях, затова си свалих iSiloX конвертора и набързо конвертирах едно файлче с картинки в PDB файл.
Delta1 твойте файлове просто така са конвертирани че изображенията се умаляват, а уголемените не са включени в файла който отваряш. Така че - повредата не е в твоя телевизор :)
-
Ebook PDB файлове