Трябва ми програма, която да ми проверява пощата и да ми казва, когато имам писмо. Нещо подобно на Gmail Notifier. Бях чел преди време за някаква конкретна програмка, но съм забравил...
Дано някой да ми препоръча нещо.
Трябва ми програма, която да ми проверява пощата и да ми казва, когато имам писмо. Нещо подобно на Gmail Notifier. Бях чел преди време за някаква конкретна програмка, но съм забравил...
Дано някой да ми препоръча нещо.
outlook express ( microsoft-ската "гадост" [] )
eudora ( http://www.eudora.com )
Не ми трябва майл клиент. Трябва само да ми казва че имам писъмце. Някаква лека програмка.
Ще погледна тоя PopTray...
Докер,
Мерси и от мен за Попа! Отдавна търся такова нещо, че ICQ-то нещо не ще да ми го инсталира отново това след преинсталация.
Хубава е тая програмка PopTray. Обаче на мен ми трябва за жената. Трябва ми нещо като по филмите дето като имаш поща ти приказва, върти писма и разни такива работи. Абе с две думи трябва да е доста лъскаво...
Eто ти клиенти за поща, колкото поискаш. Избери си сам.
http://www.softpedia.com/get/Interne...-mail-Clients/
@ru-boy: Мерси за адреса, обаче ме рзбери. Ще си харесам 4-5 неща. Докато ги изтегля и пробвам ще минат поне два часа. Аз питам ако някой е ползвал подобно нещо да ми го препоръча като докера на пример.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Докер,
Мерси и от мен за Попа! Отдавна търся такова нещо, че ICQ-то нещо не ще да ми го инсталира отново това след преинсталация.
<div align="right">Originally posted by Lupus*-*22/04/2005*:* 10:40:41</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Lupus, ми питай де, братко! []
Аз съм с тоя PopTray вече почти 2 години и ми върши идеална работа: можеш да следиш едновременно няколко акаунта, да триеш това което е подозрително директно от сървъра, дори си има BG Language... Даже за известяващ звук съм си сложил онзи wav от филма <font color="red">"EuroTrip":</font id="red"> <font color="blue">"Mail, M-o-t-h-a-F-u-c-k-a!"</font id="blue"> []
А има ли начин да се проверява Yahoo! поща без инсталация на YahooPops или друг подобен помощен софтуер?
Предо време някои от международните им филиали поддържаха безплатен POP3, например yahoo.co.uk, бразилския yahoo.com.br и други предполагам. Въобще, кой е най-безболезнения начин да си свалям пощата от яху?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Докер,
<div align="right">Originally posted by Lupus*-*22/04/2005*:* 10:40:41</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Lupus, ми питай де, братко! []
Аз съм с тоя PopTray вече почти 2 години и ми върши идеална работа: можеш да следиш едновременно няколко акаунта, да триеш това което е подозрително директно от сървъра, дори си има BG Language... Даже за известяващ звук съм си сложил онзи wav от филма <font color="red">"EuroTrip":</font id="red"> <font color="blue">"Mail, M-o-t-h-a-F-u-c-k-a!"</font id="blue"> []
<div align="right">Originally posted by IvO™*-*22/04/2005*:* 17:29:13</div id="right">
Ами доскоро тая работа ми я вършеше ICQ-то. Сега предложението на Докера дойде точно на място и на време. Инсталирах я и наистина съм впечатлен! Препоръчвам я на всеки, който като мен следи 5-6 пощенски кутии и получава по 15-20 мейла дневно.[^]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">А има ли начин да се проверява Yahoo! поща без инсталация на YahooPops или друг подобен помощен софтуер?
Предо време някои от международните им филиали поддържаха безплатен POP3, например yahoo.co.uk, бразилския yahoo.com.br и други предполагам. Въобще, кой е най-безболезнения начин да си свалям пощата от яху?</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
@mitkko
ePrompter http://www.eprompter.com/
ePrompter works with AOL, Gmail, Hotmail, Yahoo, POP3, Earthlink, Excite, iName, Juno, Lycos, Mail.com, Mindspring, MSN, MyWay, Netscape, OneBox, Rediffmail, SBC Yahoo, Switchboard, USA.net and hundreds of other email domains.
Абе доста предложения изказахте ама никой не ми дава нещо лъскавичко като за жената. Мисля че обясних по-горе за какво става дума.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Хубава е тая програмка PopTray. Обаче на мен ми трябва за жената. Трябва ми нещо като по филмите дето като имаш поща ти приказва, върти писма и разни такива работи. Абе с две думи трябва да е доста лъскаво...
<div align="right">Originally posted by blue_*-*22/04/2005*:* 10:42:17</div id="right">
Ами PopTray точно това прави! Поне изпробва ли я да видиш! Можеш даже да я накараш да говори на жена ти с твоя глас, ако си запишеш съответните wav файлчета!
А за да ти стане напълно ясно как можеш да угодиш на жена си прочети и тази тема:
http://setcom.bg/news/forum/topic.as...84&whichpage=1
Най-голямата шарения е IncrediMail. Колежките много го харесват. Има си собствен нотификатор. Мисля, че е само за POP3.
P.S. По-семпъл аналог на PopTray е Poppy.