Навремето четох за някаква програмка, която от видео прави флаш, но не ми трябваше и съм забравил. А сега когато ми трябва не си спомням. Ако някой знае за нещо такова нека да сподели...
Преглед за печат
Навремето четох за някаква програмка, която от видео прави флаш, но не ми трябваше и съм забравил. А сега когато ми трябва не си спомням. Ако някой знае за нещо такова нека да сподели...
имах вкъщи една такава.... защо ми се върти нещо, започващо с "М"?... ще погледна довечера ако не забравя...
Мерси, ще чакам. Не ми трябва спешно.
ето кое аз имах предвид:
http://www.kibisis.com/kibisis/demo.asp
Мерси
С мулето си намерих версии и на двете и ще пробвам и двете.
А случайно някой да знае нещо подобно за преобразуване на презентация на PowerPoint към Flash.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Мерси
С мулето си намерих версии и на двете и ще пробвам и двете.
А случайно някой да знае нещо подобно за преобразуване на презентация на PowerPoint към Flash.
<div align="right">Originally posted by blue_*-*03/05/2005*:* 08:57:04</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Знам, че пауерпоинт може да прави презентацията в ави филмче, останалото го знаеш...