Навремето четох за някаква програмка, която от видео прави флаш, но не ми трябваше и съм забравил. А сега когато ми трябва не си спомням. Ако някой знае за нещо такова нека да сподели...
Навремето четох за някаква програмка, която от видео прави флаш, но не ми трябваше и съм забравил. А сега когато ми трябва не си спомням. Ако някой знае за нещо такова нека да сподели...
имах вкъщи една такава.... защо ми се върти нещо, започващо с "М"?... ще погледна довечера ако не забравя...
Мерси
С мулето си намерих версии и на двете и ще пробвам и двете.
А случайно някой да знае нещо подобно за преобразуване на презентация на PowerPoint към Flash.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Мерси
С мулето си намерих версии и на двете и ще пробвам и двете.
А случайно някой да знае нещо подобно за преобразуване на презентация на PowerPoint към Flash.
<div align="right">Originally posted by blue_*-*03/05/2005*:* 08:57:04</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Знам, че пауерпоинт може да прави презентацията в ави филмче, останалото го знаеш...