Защита на DVD и CD от презапис
<font size="6"></font id="size6"><font face="Times New Roman"></font id="Times New Roman"><font size="6"></font id="size6"><font color="black"></font id="black">
Някой може ли да ми обясни как мога да защитя от презапис DVD i CDта /записани от мен dvd i mpeg files/. Има ли такива програмки или Nero може да свърши работа. Не съм проучвал въпроса и хал-хабер понятие си нямам. Ако вече е обсъждано ме извинете и просто ме насочете къде да търся, моля![;)]
Просто забрави, не става. Преди време и аз питах за същото, но и тогава отговора беше като сега моят.
Практиката до сега доказва, че 100% защита от презапис няма, но има начин да се открият пиратските копия - така наречения "Воден знак". От там нататък има думата законодателството и съда.[:D]
Компании с милиарди долари активи си блъскат главите по тоя въпрос откакто има цд, засега гледам, нищо не е убягнало от пиратите заради защита на информацията на носителя :)
Както каза Lupus 100% защита няма, но можеш да порбваш една от тези програмки "WTM CD Protect", "WinLock", "TZCopyprotection". Не съм ги пробвал, просто преди време мислех да експериментирам и се позачетох тук-там.
tashov, прати ми един диск от "защитените" си и кажи колко копия ти трябват? [:D]
FearMe, това е безспорен факт, но поне на стандартните потребители да им е по-трудно[}:)]
Tashov в домашни условия, дори защита за "стандартни потребители" не можеш да направиш. [:(]
Благодаря на всички! Предполагах, че ще е трудно, но се надявах, че все пак може да има някакъв software.Tashov, благодаря ще пробвам програмките. Дори минимална защита да дават пак е нещо. [;)]